| ForeverWarrior a întrebat:

Sal Tpu.Am o intrebare adresata fetelor.Cand va place de un baiat aveti senzatia aceea de "inghetare", adica va bate inima mai repede nu stiti ce sa ziceti si daca acel baiat se apropie de voi va indepartati? Fara mistouri.multumesc anticipat si funda!

Răspuns Câştigător
| asdfghjhghkjj a răspuns:

De obicei cand unei fete ii place de un baiat, numai ea stie daca isi simte inima de gheata, dar de obicei dupa ce realizeaza ca il place, incepe sa il evite, sa fie mai timida in preajma lui, unele fete incep chiar sa invete mai bine ca sa ii impresioneze pe baiete. daca esti baiat, astea iti vor folosi, dar daca esti fata, sa stii ca intr-adevar atunci cand o fata realizeaza ca place un baiat, inima ei incepe sa bata mai repede, este mai tot timpul cu capul in nori si de multe ori are emotii in preajma baiatului, sper ca te-am ajutatwinking funda? happy

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Da, asa se intampla. Totusi, nu trebuie sa te departezi, ci sa ascunzi acea stare, pentru ca daca fugi de el... nu rezolvi nimic. happy

| yomisam a răspuns:

Daca ti se intampla toate astea esti indragostita!

| Marry410 a răspuns:

Mai..eu am aceeasi senzatie numai ca eu stiu sa o ascnd foarte bine, tocmai vorbeam cu prietena mea aseara si imi spunea ca ea se inroseste, devine agitata cand baiatul de care ii place se apropie, dar eu pot foarte bie sa ascund senzatia nu mi se intampla absolut nimic, si daca vine la mine si-mi vorbeste, tocmai ca incep sa par sictirita! big grin

| deliaa_5419 a răspuns:

Da dar putin imi "ingheata" dupa care incepe sa bata tare dar nu ma indepartez daca mi s eintampla asta pentru ca imi dau seama ca il plac si din contra ma apropii si eu de elhee heelaughing

| CHOIHYOMI a răspuns:

Valeu! de cate ori nu mi s-a intamplat exact asa cum ai descris?!laughing si mai am si alte senzatii, cum ar fi: tremurat, o stare de euforie profunda, fluturi si uneori pur si simplu nu pot respira. iar daca se intampla sa intre in vorba cu mine, ma pierd cu firea. as vrea enorm de mult sa incerc sa controlez aceasta "pierdere" :-( pentru ca asa oricine poate realiza ca tu de fapt il placi! e total aiurea, mai ales cum sunt unii in zilele de azi, care incearca sa iti caute la orice pas pe care il faci, nod in papura.

| normally a răspuns:

laughing Mie nu-mi bate inima mai repede, am senzatia ca ma sufoclaughing si ca imi vine sa lesin..si daca un baiat se apropie de mine, stau "inghetata", nemiscata! stiu, sunt ciudata!laughing

| alina_8379 a răspuns:

Eu, sincer, da.

| AntoniiiaxD a răspuns:

Da. senzatia de " inghetare " am simtit-o uneori, dar cea cu indepartatul niciodata thinking Ti s-a intamplat acest lucru?

| andulika a răspuns:

Da. asta este sentimentul. dar in orice caz nu trebuie sa te indepartezi... prin asta el va crede ca nu il placi sau ceva de genul. ok asta nu inseamna nici ca trebuie sa ii cazi la picioare si sa faci ceva gen : ooo imi place absolut orice faci tu sau apartine de tine, pentru ca se va obisnuii cu ideea ca esti inebunita si la un momentdat s-ar putea sa isi bata joc... trebuie sa fii intre si sa iti dai seama cand trebuie sa fii buna si cand trebuie sa fii rea cu el.