| XcozuD a întrebat:

Sal TPU am o intrebare ce ma framanta, azi m-am vazut cu prietena mea dupa 6zile in care nu ne-am vazut din cauza liceului, suntem la licee diferite in orase diferite avem 2 luni de relatie,azi cand ne-am vazut a inceput sa tremure toata,ii tremura sj bărbia,ca la prima intalnire cand am pus-o sa-mi lege o bretara la mana si din cauza ca tremura (de emotii cred) n-a putut sa mi-o lege,sa va dati seama,de gradul tremurarii,asa De vreo luna jumate n-a mai avut probleme cu tremuratul acesta,azi a apucat-o iar m-a pus pe banueli ca mi-ar ascunde ceva,adica asta cred,ca-mi ascunde ceva acum,voi ce credeti?
Si daca credeti ca mi-ar ascunde ceva, ce mi-ar ascunde?

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca o impresioneaza si o emotioneaza mult prea tare intalnirile prezenta ta in preajma ei si din acest motiv nu se poate stapani si nu-si poate masca sentimentele de fericire provocat de revederea voastra. Se pare ca te iubeste mai mult decat iti poti tu imagina.

| Mussette a răspuns:

Te iubeste estul de mult, a intervenit dorul, fiindca nu v-ati vazut 6 zile, relatia e la inceput cand emotiile sunt mult mai mari, uneori si dupa 2 aani poti ntalni astfel de stari intr-un moment in care incarcatura emotionala e foarte mare, poate e mai emotiva de fel.

| VenomMMA a răspuns:

Ce vrajeala ieftina pe corbul asta de jos! rolling on the floor Se emotioneaza in preajma ta si nu-si mai gaseste cuvintele, inima o ia razna, nu mai poate respira. Simplu, frate, ori are ceva sa-ti ascunda, adica te inseala cu vreun alt tip, ori bause multa cafea, energizante pana sa va intalniti. laughing Dar cum spui ca n-a mai avut probleme, cred ca si-o trage la greu cu altul/altii.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru VenomMMA):

Unii sunt cu vrajelile, altii cu retardul. Asa-i in viata. rolling on the floor

| VenomMMA a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Sa aduc o spatula sa te dezlipesc de pe scaun? happy Mai lasa raspunsurile de pe Google. Vad ca asta-i ''job-ul'' tau. Chill, man, chill. laughing

Ti-ai analizat vreodata macar asa din curiozitate raspunsurile tale de nici 2 bani? Nu exista termen de comparatie intre raspunsurile mele elaborate concrete, corecte, mereu la subiect, bazate pe cunostintele mele vaste si raspunsurile tale de copil, raspunsuri retardate de tot...c#c#tul. Unul cu nivelul tau de cultura nu are dreptul nici macar sa se exprime dara-mi-te sa mai si comenteze. rolling on the floor

| VenomMMA a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ai grija sa nu faci infarct, mosulica. De cand nu te-a mai vazut soarele?happy Te plimbi doar noaptea pe afara sa nu sperii copiii. Raspunsurile tale de ''Einstein''?! Bai, ma lasi?! Esti un mamaligar care atarna numai pe TPU la categoria asta. Un frustrat care n-a avut parte de femei si relatii, de familie si copii, si stai sa dai sfaturi la toti plozii pe aici. Tu chiar existi?! Vai de capul tau. Te-ai facut singur de ras! Da, ma, esti tu ''mare si tare'', continua sa dai sfaturi despre sex plozilor! laughing

Este necesara si binevenita orice incercare de informare si educare in domeniul sexualitatii a acestor plozi exact din motivul ca in aceasta tara cu oameni cu moralitate ortodoxa pura exista asemenea specimene retograde, inculte, incuiate la minte cum esti tu si inca cativa retardati, care considera ca fiind un subiect taboo si interzic pur si simplu predarea sexualitatii elevilor de scoala gimnaziala. Cu toate ca esti o persoana jalnica, sincer imi este mila de tine.

| CoconutBaby a răspuns:

Ori ca vrea sa faca dragoste cu tine ori ca are alt iubit oricum ar fi intreab-o de ce tremura mai intai in loc sa pui banuieli ciudate