Ce sa faci... o intrebi asa daca vrea sa fie cu tine sau cu tiganii boschetari din scoala aia. Daca zice ca nu stie inseamna ca nu e pregatita de o relatie si ca trebuie sa astepti fata potrivita, va veni ea intr-o zi. Asa sunt copii nu trebuie sa te superi fiecare vrea sa para mai smecher in felul lui, diferit imi aduc aminte ca ceva de genul mi s-a intamplat si mie cand aveam varsta ta, iar acum am uitat totul. Am avut prietene nu erau ceea ce par, am fost dezamagit de una era o curva, inaintea mea umblase cu mai multi si inca nu spunea nu la o adica. Tot ce trebuie tu sa faci este sa astepti fata potrivita si sa-ti vezi de treaba ( eu am batut multi si n-am rezolvat nimic, chiar daca nu eram un batausi, doar raspundeam la provocari, nu stateam cu mainile in san sa fiu luat de prost ).
Thx man inca odata m-ai ajutat.Tu stii deja nu sunt musculos dar de antrenamente ma tin si ce ar trebui sa fac daca se ia de mine sunt mai mari mai puternici.(sunt mai puternici deoarece unul trebuia sa fie intra 9 a) daca ma iau de ei ma aleg si cu una in freza si sunt si de rasu scolii paraca nu as fi deja.
Eu de exemplu daca sunt injurat sau atacat de cineva mai prost ca mine il las in prostia lui, nu poti face un prost sa creada ca a gresit, iar daca cineva care nu e prost imi face ceva ma gandesc ca poate am gresit eu si poate are dreptate. La fete nu prea am cum sa ajut chestia e sa te comporti cu ele ca un domn si sa le faci pe ele sa realizeze ca te merita sau nu, asa îi dai de gandit putin