Foloseste si tu lenjerie intima mai larga si noaptea incearca sa dormi fara
Daca e nesimtita rade de tine dar nu e problema pentru ca in vagin se pune drept.
Mai e si o problema, sunt virgin si am 17 ani e cam aiurea nu? Am avut ocazi de a face sex dar rusinea fata d epenisul meu ma indepartat. Dar la urmatoarea ocazie nu mai iert mersi pentru respunsuri
mai baiatule, habar nu ai ce placeri o sa aiba cand faceti dragoste, eu imi doresc sa il am stramb in ambele parti
Asa este si al prietenului meu. pe mine nu ma deranjeaza.
dar de ce e frate aiurea? eu nu vad nimic aiurea din a fi virgin la 17 ani. daca nu ai gasit fata potrivita de ce sa fie aiurea
baieti tampiti si obsedati
KaterinaPetrova de gasit am gasit, am avut multe fete la dispozitie pe timpuri indelungate, dar tocmai am zis intr-un comentariu mai sus, rusinea ce o aveam cu scula mea ma tinea departe de sex. Am avut gasca mea baieti care au facut prima data sex la 13 ani, 14, toti se radeau de mine cand fetele cereau de la mine o partida de sex fata de iei. Acm asta e si nu cred ca pot fi facut tampit nu ma cunosti! bafta
Stii.Nu cred ca e vreo problema.Nu iti mai fie rusine. Poate si altor fete le e rusine ca se uda foarte mult.sau ca nu se uda deloc.Sau ca miros urat.Ce conteaza cum arata? Daca fata cu care o vei face, te va iubii, nu te va critica. Oricum nu o sa te critice nimeni vreo data pentru forma sau marimea penisului.Inainte sa te critice sa se uite la ei, apoi poate vorbi. Oricum, sa nu iti fie rusine cu ce ai! Asa ai fost lasat pe Pamant.Mergi drept ianinte fara sa-ti pese de ceilalti! Fiecare are defectele lui.Nu mai fi complexat mai:p!