anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU.am o intrebare pentru fete si baieti.cum pot face o fata sa se indragosteasca de mine. cel mai bun raspuns primeste funda iar celelalte bune vot.nu vreau raspunsuri stupide.

Răspuns Câştigător
| Amalia2305 a răspuns:

Buna.happy deci depinde si de fata foarte mult,de genul de baieti de care este atrasa in special. Uite cateva idei care sper sa-ti fie de folos.:vorbeste foarte frumos cu ea,fii foarte atent la detaliile pe care le spunehee hee (si surprinde-o cu ele atunci cand se asteapta mai putin happy ),nu trebuie sa fii timid cu ea dar nici prea "smecheras" ca sa zic asathinking,fii romantic (cand ai ocazia ),amuzant,uneori putin indiferent ( doar daca e cazul ), NU o stresa cu intrebari gen "vrei sa fii cu mine?" [ daca ii spui la momentul potrivit,o singura data va fi de ajunswinking ], spune-i des cat de mult tii la ea, ca o iubesti lucruri de acest gen si parerea mea este ca se va indragosti de tinebatting eyelashes
sper ca te-am putut ajuta. :* succes!big hug fundapuppy dog eyes?batting eyelashes

5 răspunsuri:
| marlanuu a răspuns:

Mai omule, cum vrei sa nu primesti raspunsuri stupide daca tu pui intrebari stupide? tu intrebi pe altul cum sa cuceresti o fata? pai o cuceresti tu sau altul? fii tu insuti!

| dydy_8472 a răspuns:

Pai fa-i ceva romantic

| Noone4u a răspuns:

Eu zic sa fii tu asa cum esti, daca te va placea asa e cel mai binewinking nu trebuie sa incerci tu :* poate doar sa incerci sa te bagi in seama cu ea asa a facut si fostul meu prieten si acum nu imi mai iau gandul de la elwinking

| anonimatus a răspuns:

Pai pe mine baiatul cre m-a cucerit ma tachina mereu in gluma dar in acelasi timp printr-o tachinare imi facea de fapt un compliment.in loc sa imi spuna imi plc fusta ta spn ce rochie ai ma sau nu stiu ce chestii de genu baftawinking

| crucialmelody a răspuns:

Depinde de fata. Daca ii plac baietii rai atunci fii rau. Daca ii plac cei cuminti, vorbeste-i frumos, zambeste-i, fa-i ochi dulci. Invit-o undeva, first date. Imbraca-te dupa gustul ei, intreab-o ce haine sa-ti iei sau ma rog, chestii marunte care conteaza pentru fete. Afla ce flori ii plac si ia-i un buchet dragut. In rest, fii tu insuti si poate vei avea o sansa. Good luck >big grin