Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o data? Scuza-ma… am observat ca nu m-ai observat!
Chemati politia. Este ilegal sa arati asa de bine.
O sa ma saruti, sau trebuie sa mint in jurnal?
Mi-ai furat inima, dar nu-i nimic, mai am alta in frigider, acasa. Arati asa de bine, incat era sa fac infarct.
Nu sunt beat, ci doar m-ai ametit tu.
Cel mai misto raspuns din toate pe care le-am primit
Pff, cam slabe sanse. Esti cam micut pentru o relatie in primul rand si in al doilea rand poti sa incerci tu s-o agati cat vrei tu, se va uita dupa varsta ta si fizicul tau, si din prima te va ignora. Scuza-ma de descurajare, dar din pacate nu ai sanse sa fii cu ea. Gaseste-ti o alta fata de aceeasi varsta cu tine, cu siguranta iti va fi mult mai usor!
Bai puta, eu pe vremea ta nu stiam de TPU sau de conexiune la internet! daramite de aspiratii la cineva cu 2 ani mai mare sau chiar mai mult! pune tu mana pe carte si lasa giugiulelile! ca nu-s de tine! din cauza unora ca tine, tara asta are doar regres continuu! nu va mai preocupa scoala sa invatati, doar sa fiti cei mai cool si auzi "replici de agatat" va sa zica ca tu deja te gandesti serios si la cum sa i-o pui! scuze ca sunt atat de directa dar la varsta ta esti pitic dar pitic rau de tot pentru o incepere de viata sexuala! de ce nu va place voua copilaria si sa va bucurati de ea cat o mai aveti? va distrugeti viitorul pentru niste dereglari hormonale! care pot fi stapanite dar sunt altii mai prosti care nu pot si nu au cum sa vada din moment ce sunt atat de prosti! uite un sfat: poti avea o iubire pura adolescentina ca nu te opreste nimeni, dar limiteaza-te! si fi original, lasa site-ul asta, pentru a primi "replici de agatat" cand iubesti esti unic si iti doresti sa fi diferit! dar prostul cu prost nu poate intra diferenta! ai grija, si lasa-te de galantul/gigolo! si fa-ma mandra ca esti roman si ajuti la progresarea acestei tari! [PS: scuteste-ma de raspunsuri gen: injuraturi sau alte mediocritati, pentru ca la varsta ta e normal si nu ma astept la mai mult] cum nu ma astept nici sa intelegi mesajul. pentru ca nu vreau sa ma cobor la gradul tau de inferioritate intelectuala la nivelul de fata! bye
La clasa 5-a, dragoste ? in clasa a 5-a ar trebui sa tocesti
Depinde ce fel de fata e. parerea mea e ca nu prea ai sanse cu ea asas ca uita-te la cineva de varsta ta... si. nu se rezolva totul cu replici
Alecsandru00 întreabă: