Aoleu, sa imi revin un pic, am citit mult, parca si te auzeam cum explici. A da, buna seara! Revenind!
Okkkkkkkkk, vrei sa reprezinti optimismul, mdaaa, bravo tie, o mica problema, stima de sine cam o ia la vale. De ce? Cred ca la tine nu este un caz de timiditate, daca vorbesti cu fete necunoscute, deci ai curaj, deci nu cred ca esti FOARTE timid. Doar asa vrei sa crezi, ce sa faci, te ascunzi si tu un picut dupa timiditate ca nu ai gasit un alt raspuns. Atunci cand citeai naspa de ce nu ziceai si tu o mica gluma? Iti luai gandul de la asta si te calmai, dupa citeai mai bine. Oricum toti patim asa, eu la fel, zic o gluma, trag aer si citesc in continuare. Ai dreptate, faci ca aceasta "chestie" MINORA sa devina "ditamai" GodZilla, cand defapt..este un fir de praf care poate fi usor inlaturat.
Un psiholog cred ca ti-ar zice cam asa, CRED: Stai in fata unei oglinzi si exerseaza, ce? Sa vorbesti, mai repede, mai rar, sa te aflii pe tine, cum esti tu. In loc sa te gandesti in mintea ta: Am sa gresesc, stiu ca gresesc, DACA gresesc, ca sigur la asta ti-e gandul. Respira, aranjeaza cuvintele nu le "scoate" asa dintr-o data, nu fi asa de agitat, hiperactiv. CALM, dar nici 2 cuvinte la 10 min) Fi un pic mai rapid decat melcul schiop, cam asa. Si ai sa vezi o sa ai alte rezultate. Daca nu, astept reclamatii Eu zic ca poti, vointa ai, dar alunga gandurile alea naspa! Ai grija! Un an nou mai bun si mai calm.
Frate toata lumea este timida, unii mai mult alti mai putin. Intrebarea mea este : ce pateste un baiat timid daca este respins de o fata? Raspunsul este, nimic..Credema daca incerci sa agati 20 de fete indiferent ce defecte si calitati ai, poate 19 dintre ele te refuza dar 1 din ele tot te va placea bafta si an nou fericit
HappynewCenusa întreabă: