Daca nu ai tupeu, inteligenta trebuie sa ai daca nu te poti apropia de ea la scoala, si nu vrei sa ti confrunti colegii, afla ce orar are, unde sta, pe unde vine la scoala, unde iese pe afara.alege un moment in afara scolii cand e singura si du te la ea.e inevitabil sa ii spui ca iti place de ea.simplu. imi place de tine.esti simpatica.ia zi, cum facem?
Foarte usor ...mergi intr-o pauza la ea, o chemi putin sa vb ceva si atunci ii spui si in legatura cu colegii tai asta ii pura invidie nu te lasa dus de val sau sa iti fie rusine k ai prietena fale in ciuda bafta!
Pai te duci la cea asa face un om normal si ii spui putem vb te rog un minut? pe urma ii spui cu tupeu ca daca nu ai tupeu nu rezolvi nimic si ii spui ca iti place de ea si ca vrei sa fiti impreuna si pe urma ceilalti care fac misto poti sa le spui in fate ce sunteti gelosi ca eu sunt instare sa-mi fac o prietena si voi nu? si nu-i lua in seama :* sper ca ti-am fost de ajutor asa as face eu de fapt cred ca toti baietii mult noroc si bafta