S-o plictisit de tine, de voi.Nu stiu ce sa iti zic,n-am patit asta,dar incearca sa o intrebi ce are,poate are totusi o stare in care ar vrea sa fie singura un timp,dar sa nu ii lasi prea mult,pentru ca daca acum nu are chef cu cat o lasi mai mult va uita de toate,asa sentampla.Ia-o in brate vezi ce face,te respinge,daca da are ceva cu tine, daca nu inseamna ca i s-a intamplat, are ceva.Comunicarea e importanta, altfel ve-ti continua asa inspre mai rau.Salut!
Fără parcă, aproape sigur, că i s-a acrit de felul cum te comporți / porți cu ea, sau în general și dacă nu discuți foarte serios cu ea, ca să afli ce nu îi convine la tine, în cel mult 6 luni, îți va da... papucii.
Probabil se comporta asa din cauza faptului ca dupa o relatie de 3 ani intre voi s-a instalat rutina,incearca sa o scoti din starea asta si surprinde-o cu ceva, mergeti undeva unde nu ati mai fost si chestii din astea, sau pur si simplu fa un lucru pe care nu l-ai mai facut pana acum.Bafta!
Poate s-a plictisit de tine sau si-a gasit pe altcineva. Totul este posibil.
Incearca sa o surprinzi cu ceva placut. O iesire in doi la un picnic, la un film, la un suc sau daca aveti posibilitatea mergeti pentru un weekend sau cel putin o zi undeva la munte sau undeva prin apropierea localitatii voastre. Plimbati-va, uitati de tot si de toti, fiti doar voi doi, regasiti-va.
Ar fi pacat sa o terminati dupa 3 ani de relatie. Numai bine!
Urmatoarea oprire despartirea si te asigur eu ca e cea mai buna cale nu te uita in spate si nu intra in jocu ei pur si simplu dai ignor total, ori e cu cineva ori a cunoscut pe cineva. Nu te lasa umilit dar nici nu decurge la violenta stiu ca o sa te dispere gandu asta da fi echilibrat pentru ca o sa ai de castigat si tot ea o sa sufere mai mult dupa cand o sa realizeze cu toate ca nu o sa arate.
Cumparai flori codouri sti tu chesti pentru fete si cred ca o sa te placa mai mult pls funda?
Bananacantareata87 întreabă: