| eXo_9721 a întrebat:

Sal TPU. am si eu o intrebare :
aseara am avut banchetul si am dansat toata noaptea cu o fata pe care o iubesc mult si ea stie asta, dar la ultimul dans s-a dus cu un alt baiat... intrebarea ar fi ma iubeste? plz help nu pot sa o scot din minte, ma gandesc tot timpul la ea... crying

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

CEl mai bun sfat ar fi sa vorbesti direct cu ea despre acest lucru si nu sa interpretezi aceste gesturi, care te pot insela uneori! Si, mai ales, in caz ca ea nu te vrea, sa gasesti modalitatea sa o scoti din inima ta! o sa reusesti!

5 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Nu avem de unde să ştim din păcate dar cred că a dansat cu celălalt băiat ca să te facă gelos.

Cel mai bun lucru întreab-o dacă şi ea te place.

Baftă!

| LickyTongue a răspuns:

Ma copii, voi stiti ce e aia iubire?laughing cand va aud.morrolling on the floor

| madalina1999 a răspuns:

Nu ar putea sa danseze doar cu tine. poat celalalt baiat a invitat-o la dans si nu e frumos sa spui nuwinkinglaughing sunt fata si stiu cum este cred ca te place si it sugerez sa iesi cu ea la un sucwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce nu i-ai zis? fa! eu... specimen mascul, vreau sa-ti aduc oficial la cunostinta gandurile mele de parasire a caruciorului pentru bebelusi, in favoarea patutului tau.
Lasa ca la 14 ani ai timp sa intalnesti multe, daca vei avea momente de slabiciune s-ar putea sa te insori.Eu ti-am zis! pe la 35 sa nu ma cauti cu butoiul de bere si ciocolata cu rom.Adio!

| noname_4580 a răspuns:

A facut asta ca sa te faca gelos ca sa ii spui ce simti