| AdyRo98 a întrebat:

Sal TPU am si eu o intrebare mai mult pentru fete.Imi place de o fata de la scoala si nu stiu cum sa vb cu ea si ce sa vb cu ea. unii colegi ma incurajeaza da altii spun sa nu mai incerc ca are pe altcineva etc..ca ma faca sa renunt.cel care da primul raspuncu (da sa fie si bun)funda

Răspuns Câştigător
| LostInBubble a răspuns:

O poti intreba ce face. Daca iasa pe afara, daca vrea sa iesiti impreuna. happy
Banuiesc ca nu ai incercat niciodata sa vorbesti cu ea. Incearca! Crede-ma ca nu e deloc greu, toate cuvintele iti vor veni de la sine dupa un timp. Tu pur si simplu vrei sa aflii mai multe despre ea si incepi sa-i pui intrebari.
Nu ai de unde sa stii daca are sau nu pe altcineva. happy Si daca are, tu trebuie sa fi sincer cu ea si sa ii spui ce simti. Chiar daca te-ar refuza, macar sti ca esti cu inima impacata ca ai incercat!

1 răspuns:
| Kitty1212 a răspuns:

Mai uite lasa vocile aleawinking. Fa ce crezi tu ca e mai bine. Si iti spun sincer sa incerci sa vorbesti cu ea. Sa te bagi in vb cu ea sa nu te duci din prima la ea si sa ii spui "ai gagic?laughing" nuuu. Vb cu ea apoi mai glumiti si vezi daca se leaga cv intre voi 2 si sunt sigura ca iti v-a spune ea daca are sau nu pe cineva. Deci duteee Risca in viata asta ce ai de pierdut?!