Naspa, ai tendinte sa spargi banca omule, cabd stai jos aplca regula spusa de mine, daca intra naibii vreo profesoara sunt sigur ca o sa ramai corijent la materia predata de ea, te cheama fratica in vara si-ai sa vezi munca la doamna profesoara
Alti nu stie cum sa li se scoale si alti nu stiu cum sa o culce...i-a pe tine poate niste chiloti mai stransi sau boxeri. poate o tine cu forta jos...noroc!
Stiu ca e aiurea sa ti se scoale la scoala )
poata haine in care sa nu ti se vada asa tare
poate boxeri mai stamti sa tio tina mai bine....sau chiloti
in blugi e cel mai ok, nu se vede
si daca se vede, incearca so intorci in pantaloni sa nu se vada asa tare
sa opresti erectiile e cam greu, mai ales daca esti adolescent...la sc...sau cu iubita
pe langa asta de aia esti baiat si ai penis sa se scoale )...nui o rusine
incearca doar sa maschezi asta cand e necesar. in rest nu prea ai ce face...bafta
Toate ca toate dar am plecat astazi de la iubita mea, si cand treceam pe hol parca toti se uitau dupa mine, aveau ditamai bagabontu* care era ca baioneta. dreak cat de stramti sa ii si iau..altceva nu stiti? cand pune iub. mana pe mine wai. o ia in sus
Cati ani ai?
si acuma...cat de mare o ai de se vede asa tare?
si daca se uita lumea treaba lor, crezi ca nau mai vz penis in viata lor?
ce iti pasa tie de ei...
Mda...e binee )
lasa frate ca nu-i bai...dai in *** pe aia care se uita...sa se uite
si fi sigur ca la prietena ta ii place
v-ati inceput viata sexuala?
Nup..cika vrea sa ramana virgina, da e buna..si in timp se lasa..are niste tate..ai de capu meu..cika sa imi iau boxeri mai stransi ca rupe tot cand o iesi GoodzilLA
Ma eu zic asa....fi cum esti acum si dai nabii pe aia care se uita la tine, sincer si cum ziceam, prietenei tale...ii place ca o ai mare, de obicei fetelor le place asa ca stai linistit
La 16 ani...da
eu sunt mai mare decat tine si am doar 18 )
deci bucurate de ea )
O so folosesti...
nu trebuie sa te grabesti ca nu esti singurul vorgin la 16 ani si mai poti astepta
asa ca rabdare si bafta
Pai e de ajuns?. oare e asa de mare de la atatea lovituri in palma?
Pai tu te plangi ca se vede cand ti sculata dar totusi o vrei mai mare ))
esti mortal )
nu, masturbarea nu are nici o legatura cu cresterea penisului
Pai nu ar trebui sa se intample nimic...
poate ca e cam mult... odata pe zi e destul
faci atat de des?
Ok
pai....ai vreun simtom, te simti naspa dupa?
daca nu, atunci esti perfect ok si poti face mai departe
am citit pe net ca cei de 13-16 ani...pot s-o faca si de mai multe ori pe zi ca e ok
Ma simt super bine..ma excit asa de usor cand o vad pe iubita mea, o iubesc atat de mult.
Ma omoara prietena asta a mea, as rupe-o daca ar vrea..daca..pff