Pai in primul rand ar trebui sa citesti si u ce sc inainte sa publici pe pune "so deie" hai frate cati ani ai? Gandeste'te inainte sa scrii! Si in legatura cu intrebarea ta cred ca ii este frica de parinti ei, sa nu'i dezamageasca.Bft multa!:*:*
Daca ii vrei binele, lasa fata momentan in pace si invata putina gramatica. Te va ajuta mai tarziu sa-i poti scrie unei fete o scrisoare de dragoste si ea sa o poata citi.
Pai sa iti raspund...
La casa de copii este greu sa traiesi singur necunoscanduti tatal mama bunici in general FAMILIA.
Nu am trecut prin asa ceva dar am fost in vizita la un astfel de orfelinat si este ceva ce iti lasa o pata pe inima...
Acu ca ea probabil a gasit o FAMILIE nu vrea sa ii dezamageasca si face totu pentru ai multimi...
Iti recomand sa ai ceva rabdare sa mai creasca si atunci daca e fa un pas in viata ei.
Din moment ce au adoptat-o nu ar trebui sa o ameninte niciodata ca o duc inapoi.un copil nu e o marfa sa o returnezi daca nu o mai vrei. atitudinea lor o poate traumatiza foarte tare. astia nu sunt parinti, a stiut Dumnezeu de ce nu le-a dat copii...