anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU am si eu o poveste destul de interesanta.
de aproape 7 luni sunt cu o fata la care ii este frima sa iasa cu mine deoarece este adoptata si parinti o ameninta ca daca se vede cu mine o so deie inapoi la casa de copii.
Acuma inainte sa incep scoala eram in aceas scoala cu ea si in fiecare pauza cunva reuseam sa ma apropii de ea de abia daca ma lasa so tin in brate cand nu e nimeni prin preajma. Prima data eu am crezut ca asteapta sa vina vacanta de vara sa plec la alta scoala si sa ma despart de ea. Am supravietuit cu foarte greu in vacanta fara nici macar sa o vad ear acum am primit un mesaj ca inca ma mai iubeste si daca cunva eu mi-am gasit alta nu e nici o problema ca intelege. Astazi am fost la ea la scoala si de abia daca am vazut-o 1-2 secunde si am mai primit un mesaj sa no conduc la statie si sa nu o vizitez.

Acuma as vrea sa stiu congluzi. eu am scos vreo 100 dar vreau si alte pareri, ori nu ma iubeste, ori i frica de parinti atat de tare incat nici pe ascuns, ori sa risc sa o caut si sa o dea inapoi la casa de copii... Ea mi-a spus sa nu intervin, dar poate chiar ma iubeste si poate sufera din cauza asta la fel ca mine... dar daca ea este fericita eu voi putea supravietui

Ce ar trebui sa fac? mersi TPU

Răspuns Câştigător
| alixD a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa citesti si u ce sc inainte sa publici pe pune "so deie" hai frate cati ani ai? Gandeste'te inainte sa scrii! Si in legatura cu intrebarea ta cred ca ii este frica de parinti ei, sa nu'i dezamageasca.Bft multa!:*:*

5 răspunsuri:
| Florin123456789 a răspuns:

Poate este timida. Nu fii insistent.

| neutrino a răspuns:

Daca ii vrei binele, lasa fata momentan in pace si invata putina gramatica. Te va ajuta mai tarziu sa-i poti scrie unei fete o scrisoare de dragoste si ea sa o poata citi.

| Phoenix231 a răspuns:

Pai sa iti raspund...
La casa de copii este greu sa traiesi singur necunoscanduti tatal mama bunici in general FAMILIA.
Nu am trecut prin asa ceva dar am fost in vizita la un astfel de orfelinat si este ceva ce iti lasa o pata pe inima...

Acu ca ea probabil a gasit o FAMILIE nu vrea sa ii dezamageasca si face totu pentru ai multimi...

Iti recomand sa ai ceva rabdare sa mai creasca si atunci daca e fa un pas in viata ei.

| Oana92 a răspuns (pentru Phoenix231):

Din moment ce au adoptat-o nu ar trebui sa o ameninte niciodata ca o duc inapoi.un copil nu e o marfa sa o returnezi daca nu o mai vrei. atitudinea lor o poate traumatiza foarte tare. astia nu sunt parinti, a stiut Dumnezeu de ce nu le-a dat copii...

| TymbarkCo0L a răspuns:

Sa te vezi pe ascuns