| katrin7727 a întrebat:

Sal TPU am si eu o problema dar e o poveste lunga acum 1 luna eram cu un baiat pe care il iubeam foarte mult.Prietena mea cea mai buna imi stia parola si cand ne-am certat a intrat pe id meu si s-a despartit de el cand am vazut conversatia am inceput sa plang pentru ca nu mai aveam ce sa fac pentru ca mi-a dat ig de pe toate id. Dupa cateva zile de plans a aparut o noua relati de un buuz adica pe mes ca el era din italia si ne vedeam la sat. Totul a mers bine pana cand la ziua lui verisoara mea el a fost invitat si acolo se vedea cal iubesc si neam bagat impreuna desi eu nu stiam ca vara ma ra indragostita de el. Ea mi-a bagat incap mi de minciuni cum ca el isi bate joc de mine si lui i-a zis de baiatul de pe net. Dupa o zi cand am ajuns acasa m-am despartit de cel de pe mes iar apoi am aflat ca el era suparat si ca nu ma cree si dinaste acum nu situ cum sa-l fac sa ma irte. Dau funad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci in primul rand ai putea sa ii arati intrebarea, sau ai putea sa il chemi la tine sa ii arati arhiva ca te'ai despartit de respectivu, si explica-i situatia aceeia cu cearta, ca a intrat prietena ta pe id tau si a vb cu ea nu cu tine cand v'a despartit.
In al doilea rand, explica-i ca iti pare rau si ca il iubesti si nu vrei sa stai departe de el.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.invata sa scriiwinking pe tastatura exista si cratima, pe care tu nu o folosesti.
2.cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i spui tot ce s-a intamplat, de cand 'prietena ta' a vorbit cu el.

| 666_7474 a răspuns:

Ai scris cu mainile in ghips sau esti analfabeta? oh go on
Sterge-ti, fratilor, conturile astea care nu respecta nici macar cele mai elementare si de bun simt reguli ale gramaticii.

| rony a răspuns:

Daca si in relatiile cu baietii te porti asa cum scrii...o sa ai de suferit.

| äπđÿ a răspuns:

Nu am inteles o boaba rolling on the floor)) deci tu ai fost cu unu a intrat cea mai buna prietena a ta i'a dat papucii in locu tau apoi treci la unu din Italia cu care te vezi la tara si nu stiu ce face pe acolo verisoarta straight face pe bune daca altcineva a inteles rolling on the floor) bvo lui laughing eu nu am prea inteles nimic bft sper sa iti rezolvi problema:* laughing)