Ai auzit de zicala "grow a pair"? ori ai bilute si demonstrezi ca esti barbat si faci primul pas (ca deh, asa s-a obisnuit ca barbatul trebuie sa faca primul pas, societate cretina) ori ramai si te plangi pe TPU.
Daca mai iesi cu ea data viitoareati putea iesii la un suc si sa povestiti cum au fost relatiile voastre in trecut, cum v-ati despartit in trecut de o persoana, cum v-ati intalnit prima oara cu acea persoana de asemenea i-ai putea spune:
Mai stii cand ne-am intalnit si ne-am cunoscut?(sau na cum v-ati cunoscut)
Puteti de asemenea sa mergeti intr-un loc al indragostitiilor, dar sa mergeti la mall si sa probati haine si sa radeti impreuna, sa faceti poze.
Da. Asa se intampla la prima intalnire.
Nu te ingrijora! Vorbeste cu ea mai mult, vezi ce ii place, ce nu-i place. Incercati sa va cunoasteti mai bine, ca dupa totul vine de la sine.
Baga bine la cap tehnica mea
Te plimbi cu ea prin parc,vorbeste chestii cu ea,apoi ii zici hai sa stam pe o banca, o mai intrebi cate ceva, incearca sa o privesti in ochi
Daca ea accepta contactul vizual a TA e!
te apropii de ea si o saruti
Daca evita contactul vizual desi ii place sa vorbeasca cu tine, e posibil sa fie timida, si trebuie sa ai rabdare cu ea...
Bafta
Ma uit in ochii ei si ma apropii de ea si`o sarut pe obraji? asta s-a intamplat la plecare cand ea s-a dus spre casa si eu la fel. dar cand eram pe banca parca nu ma simteam in stare nu stiu ce era cu mine.,.
Trebuie sa para ca si cum nu ar fi prima ta intalnire. Data viitoare adu-i o floare, compoarta-te cu ea ca si cum ar fi o printesa: imbratiseaz-o, tine-o de mana, ascult-o, ia-i numarul de telefon. Ideea e sa nu va grabiti cu relatia. Lasati lucrurile sa mearga de la sine.
M-am uitat acum pe ask`ul ei si luni inainte de scl se mai intalneste cu unu bag picioru ((((((((...