| CristianChivescu a întrebat:

Sal TPU cel mai bun raspuns va primi funda! :
Cum imi dau seama daca fata pe care eu o plac ma place? Nu suntem in acceasi clasa insa prin pauze nu prea vorbim, doar 2-3 cuvinte si dupa nu mai vorbesc cu ea, decat in pauza urmatoare deci nu suntem ff apropiati.Pe mess vorbesc cu ea si vorbeste frumos, trimite si emoticoane deci nu pare deranjata de mine.Ne trimitem si :* etc. dar pe mine ma deranjeaza unpic faptul ca niciodata nu ma intreaba ce fac? adica eu trebuie sa fac acest pas prima oare. Oare sa o invit in oras, ma place, nu ma place?

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Poate e timida si de aia ii e frica sa vb cu tine. incearca sa o inviti daca zice nu asta e.si gt.

| EvilThoughts a răspuns:

Hi!
Bineinteles ca tu va trebui sa o inviti in oras.Nu cred ca te va invita ea pe tine prea curandwinkingasa ca i-ati inima in dinti si intreab-o daca vrea sa va vedeti la un suc.Acum(cred eu)ca te vede doar ca pe un prieten.Ar trebui sa o iei usor.Si asa, incetu cu incetu poate incepe sa te plac si ea.Anyway,bafta si sper ca te-am ajutat.tonguewinkingbig grin

| Sburatorul a răspuns:

Exact prin asta am trecut si eu, doar ca fata respectiva mi-a ''ajuns la inima'' laughing. Pe mess era vorbareata, nu raspundea doar cu ''bine'' la intrebarea magica ''ce faci?". trimitea emoticoane. la liceu doar ne salutam in pauze, dar cand am intrebat-o daca are pofta de un suc. a zis ca nu, si a durut crying.
Desigur ca tu trebuie sa o inviti in oras, caci rareori gasesti o fata care sa te invite ea in oras pe tine.