| DeEa_8231 a întrebat:

Cf? Am o situatie care mie mi separe complicata.Pai...la un baiat din clasa ii place de mine. M-a intrebat daca vreau sa fiu cu el dar am spus ca nu pot.Si a tot insistat. Dar o data am spus da si colegii au inceput sa ne enerveze.Lui a zis ca nu-i pasa si ca el vrea sa fie cu mine.Si mie imi place putin de el si nu stiu ce sa fac.De fapt la scoala nu prea imi place de el. Dar, cand ajung acasa parca il plac macar putin.Si as vrea sa fiu cu el dar colegii...adica nu stiu sigur daca as vrea. Mi-e si frica parca.Nu de parinti sau de aste. Mi-e frica de sentimentul dragostei. Ce sa fac? Ajutor!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost pusa in situatia ta am lasat acest minuscul sentiment sa continue.a continuat timp de o luna dupa care noi ne iubeam eram topiti unul dupa altul ne-am combinat.ne-a fost greu impreuna deoarece toti erau impotriva noastra. stii ce u din cate spui mai sus nu-l iubesti il placi putin asa credeam si eu si cand ajungeam acasa imi era asa de dor de el si cand il vedeam a2a zi imi venea sa vars.relatiile in aceeasi clasa de la scoala nu-s tocmai reusite sunt copilaresti. poate pe tine te face fericita curtandu-te dar eu iti zic sa nu-i dai atentie pentru ca ar face orice sa nu poti iubi alt baiat si-ti va fi greu.

3 răspunsuri:
| valioriginal a răspuns:

Fa ceea ce simti ca e corecthappy

| petertb a răspuns:

Intr-o asemenea situatie, nimeni nu iti poate spune ce trebuie tu sa faci. incearca sa iti asculti inima.atunci, vei sti ce trebuie facut.si ink cv, asigura-te k tipu merita asta.mult norocwinking

| DavidSalvatore a răspuns:

Daca simti nevoia de a fi cu el. daca iti place putin de el, atunci fii impreuna cu el si nu te uita la ce zic colegii.ei o fac din invidie, pentru ca esti a lui si nu a lor.