anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cineva pe aici care se simte "singur in doi"? Daca da, detaliati de ce!

5 răspunsuri:
| Laya a răspuns:

Te simti "singur in doi", pentru ca inca nu realizezi ca daca o persoana nu te iubeste asa cum vrei tu, nu-nseamna ca nu te iubeste. Te simti "singur in doi", atunci cand nu te simti important pentru persoana de langa tine, atunci cand nu intelegi ca esti iubit, dar intr-un fel aparte...ca de, nu toti iubim la fel... happy Cred ca singuratatea in doi se trage din lipsa de comunicare si de intelegere reciproca, parerea mea! happy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu mi-s singură și fericităăăăă. Hai că mint! Crezi că mai eram trează, la ora asta, daca eram bine?

| DoctorLove a răspuns:

Pai se poate si asta.
La un moment dat te plictisesti de persoana pe care ai iubito, intervine o rutina enervanta si nimic nu mai este ca la inceput.

| alina141619mm a răspuns:

Pentru ca eu il iubesc dar el nu.el ma vede ca pe orcare alta cu care a fost.a iubit o singura fata si imi zice mereu in fata ca el no sa-mi zica niciodat te iubesc si nici no so simta.simt ca imi face rau relatya asta si e mai bine sa termin dar nu pot pentru ca eu il iubesc mult chiar daca se comporta cu mine de parca as fi o tarfa.vb vulgar si asa se si comporta si nu stiu ce sa-l fac.nu ma lasa sai vorbesc sau sal schimb

| MllsEcstasy a răspuns:

Fiindca niciodata nu ma asculta. vede in mine ce vrea el, nu ce sunt cu adevarat...

Întrebări similare