Te simti "singur in doi", pentru ca inca nu realizezi ca daca o persoana nu te iubeste asa cum vrei tu, nu-nseamna ca nu te iubeste. Te simti "singur in doi", atunci cand nu te simti important pentru persoana de langa tine, atunci cand nu intelegi ca esti iubit, dar intr-un fel aparte...ca de, nu toti iubim la fel... Cred ca singuratatea in doi se trage din lipsa de comunicare si de intelegere reciproca, parerea mea!
Eu mi-s singură și fericităăăăă. Hai că mint! Crezi că mai eram trează, la ora asta, daca eram bine?
Pai se poate si asta.
La un moment dat te plictisesti de persoana pe care ai iubito, intervine o rutina enervanta si nimic nu mai este ca la inceput.
Pentru ca eu il iubesc dar el nu.el ma vede ca pe orcare alta cu care a fost.a iubit o singura fata si imi zice mereu in fata ca el no sa-mi zica niciodat te iubesc si nici no so simta.simt ca imi face rau relatya asta si e mai bine sa termin dar nu pot pentru ca eu il iubesc mult chiar daca se comporta cu mine de parca as fi o tarfa.vb vulgar si asa se si comporta si nu stiu ce sa-l fac.nu ma lasa sai vorbesc sau sal schimb
Fiindca niciodata nu ma asculta. vede in mine ce vrea el, nu ce sunt cu adevarat...