Pentru ca o placi...din motivul acesta esti rusinos.o sa iti treaca dupa catva timp...nu vei mai fi timid.
Evident, esti mic. O sa-ti treaca, ai incredere in mine, cu timpul. Nu te grabi sa spui "te iubesc" - sunt niste cuvinte grele rau de tot, nu ai cum sa stii ce inseamna ele - o sa afli mai tarziu.
Hei, asa am patit si eu la prima mea relatie serioasa cu o fata! Era undeva pe la 12 ani, si la telefon ii spuneam tot, verde-n fata, Si nu-mi tacea gura de loc, cand m-am intalnit cu ea stateam ca mutu, dar mai puneam intrebari, chit ca ma faceam de ras, si radea de mine, eu intrebam nu aveam stres.Incearca sa bei un REDBULL inainte de o intalnire, si dupa nu o sa mai ai treaba, bea o data de doua ori! Crede-ma!
Eminem are emotii? Nu stiam, asta ar fi subiect de prima pagina!
Lol, just kidding
Asa...paaaaaiiiii...cred ca ar trebui sa iti infrunti temerile astea de 2 bani.Pana la urma e doar o fata adica un om si tu esti un baiat adica un om.Deci rezulta ca sunteti 2 oameni.Stii cate chestii aveti in comun?
Tu ai 2 ochi, ea la fel.
Tu ai 2 picioare, ea la fel.
Tu ai doua maini, ea la fel.
Si lista e deschisa.
Deci heeei, don't worry, si inceteaza cu chestiile astea, adica hello, esti eminem!
Eu am 15 ani si mai am un prieten care ii este rusine cand sta de vorba cu alta fata si el are 18 ani