anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU cunos un baiat la scoala care se comporta foarte frunos cu mine ma face sa rad daca sunt trista ma consoleaza si e mereu nu mai intr-un zambet si eu la fel cu zambetul de buze mereu cand il vad dar eu nul iubesc si el cred ca da,big grin si nu stiu cum sa-i spun ca vreau sa fim doar prieteni nu stiu ce sa fac sa nu se supere pe mine va rog ceva sfaturi dau funda! multumesc^_^ happy

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Eu zic sa nu mai crezi tu ceea ce ai dori sa se intample. E bine sa radeti unul la altul pana va hotarati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg sa radem unul la altul rolling on the floor pana ne hotaram si cum adica sa nu mai cred ca vreau eu sa se intample adica te referi ca sa nu mai cred ca el vrea sa fie cu mine dar multi prieteni de-al lui mi-au zis asta NU INTELEG PUNE SI TU CV PE INTELESUL TUTUROR! laughing

| AdyAdeluş a răspuns:

Eu zic asa. Daca vrei sa scapi de el mai repede il intrebi fata in fata daca ii place de tine si atunci lamuresti povestea.Dar eu zic sa mai astepti un timp si poate prinzi drag de el. Sper ca te-am ajutat.O zi buna in continuare.