Bogdanell5, am vrut sa iti dau "inteligent" si "folositor" dar in loc de inteligent am bifat "stupid".Imi cer mii de scuze!
Salut,uite parerea mea de baiat.
Uite draga/pui/pisi/iubire, nu te conduc acasa pentru ca nu am incredere in tine,sincer te iubesc si, nu as avea motiv de neincredere chiar daca esti foarte frumoasa dar sunt constient si sper ca si tu la fel ca in acel cartier din cauza aspectului ai putea fii violata (spune-i-o fara ezitari, direct) sau multe altele si chiar imi este frica sa te las singura pentru ca te iubesc si nu stiu ce as putea sa fac fara tine.
Sper sa mearga.
Bafta
Spario cu cineva spune-i la vreun prieten deal tau care e de departe sa o sperie noaptea putin sa vb urit sa ii spue ca o vrea ceva de genu asta si ea va intelege... funda?
Ce chiar nu ai minte, nu o duce aca 2, 3 zile la rind si sa vezi pe urma cum o sa te roage sa o duci pina in PAT...
Sall. Poti sa ii arati aceasta postare si ea isi va da seama dar daca nu poti sa-i zici ca "daca vrea ea sa nu mai mergi cu ea nu vei mai merge si ca te temi sa nu pateasca ceva asta-i tot" daca asta nu functioneaza o poti urmari sa vezi poate chiar se intalneste cu cineva sau daca nu poti sa-i spui m-ai multe lucruri pana ce ajungi la inima ei si poate te va intelege. Intreab-o daca ea ar fi in locu tau nu ar face la fel? si zi ca daca nu ar face la fel inseamna ca nu te-ar placea. Ca sa ajungi sa te inteleaga. Sper ca ti-am fost de folos.