| MariusS_5528 a întrebat:

Sal TPU,
de ce nu ma plac fetele? urat nu sunt. sunt doar grasut, de ingrijit ma ingrijesc, nu miros urat niciodata, ma dau cu parfum, hainele sunt curate mereu, ma imbrac ok zic eu
(tenesi+blugi+tricou)
(tenesi+blugi+camasa si vesta)
Faza e ca eu, le bag prea mult in seama cred eu... le vorbesc prea frumos si cred ca sunt luat de fraier. ce ar trebui sa fac?

funditabig grin

Răspuns Câştigător
| Căpşunăăă a răspuns:

Pai.poate au un motiv pentru care nu te plac.De ex: in clasa la mine, este un baiat care este asemanator tie (la descrierea de mai sus), doar ca vorbeste foarte urat, mereu se gandeste la prostii si este cam disperat sa fie cu o fata.
Deci.Intai revizuieste`ti comportamentul.
Nu e chestia ca nu te plac pe tine fetele, pentru ca nu ai nevoie de 20 de fete dupa fundul tau, chestia e daca tie iti place de cineva.
Incearca si tu sa impresionezi :
Adu de Valentine`s si de 8 martie flori la fete(la anul` de acum)
Daca iti place de cineva poti sai faci si un cadou,de ziua ei, ceva mai sofisticat.
Comporta`te frumos, dar nu lasa impresia aia de `eu sunt cel mai mare si cel mai tare` pentru ca fetele urasc asta phbbbbt
Si nu fi si tu asa accesibil.Adica tu prin faptul ca vrei sa te placa fetele, esti foarte accesibil pentru fete, si stiu ca te pot avea oricand.Asa ca Lasa`te si tu mai greu.
Si in ultimul rand,nu uita sa glumesti,sa le inviti la suc (pe fete), sa zambesti mereu, sa fii romantic si. Poate te vei alege cu o fata dragutasmugwinking
Funda?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te linistesti si nu le bagi in seama ca sa vina ele la tine.

| Libelle a răspuns:

Nu ca esti luat de fraier.Dar vor sa te tina doar prieten, taman de-aia ca le inspiri prietenie comportandu-te cu toate la fel, si nimic altceva.

| SpecialGirl a răspuns:

Nu esti luat de fraier, dar poate e mai bine sa le lasi pe ele sa te cautebig grin

| Ionica9119 a răspuns:

Ne asemanam [la comportamentul cu fetele]. Insa mie imi iese intotdeauna. Ce'ti lipseste tie probabil e sarmul. Cei/cele care ti'au raspuns pana acum au dreptate partial. Incearca sa faci in as fel incat sa imbini toate sfaturile primite aici.
Bafta!

| AdinaVreaDoarFunditeDePusInPar a răspuns:

Totul o sa fie okhappy.Ia-le apararea in fata altor baieti care se i-au de ele. date oleaca mai "magio" pe anga ele si... sper sa ia noroc:*

| Dianaa14 a răspuns:

Pai suntem nehotarate(sincer)...nu le mai baga asa mult in seama poate te considera un fraier...lasa-le spatiu si se vor intoarce la tine cand vor vedea ca nu mai sunt mici vedete puse in lumina de oricine ci simple fete ca celelalte. Si nu iti face griji vei gasi fata potrivita

| Rafael_3371 a răspuns:

Nu conteaza neaparat cum arati si cum te imbraci. Conteaza si cum te comprti. Fetelor le plac sa fi cuminte si sa vorbesti frumos cu ele dar se asteapta de la un baiat sa fie si un dur un smecheras.

| gwen4u5 a răspuns:

Nu cred ca baietii care vorbesc frumos sunt luati de fraieri,din contra, numai ca sunt unele fete care pur si simplu ii prefera pe cei care scuipa, vorbesc urat si au tupeu.Mai asteapta, cu siguranta vei intalni si fete care te vor placea asa cum esti.

| Andumin a răspuns:

Sall uite ce asi face eu :
1 Sa ma imbrac frumos
2 Sa am o atidutine care ma carcacterizeasa
3 Sa spui ce simti EX:daca intalsesti o fata care ii place fa-i complimente!
4 Sa ai cat de cat bani la tine ca fetele din ziua de aziii...sau daca nu prea bagi faraza asta:AAAA am uitat banii pe birou!
5 E bine ca le vorbesti frumos dar nu le ai vb asa mult ca se plictisesc mai lasale si pe ele sa vb vb impreuna!
Succes! daca nu iti place ce am scris FI Tu INSATI! Pana la urma gasesti tu o fata!