| Natty1403 a întrebat:

Sal TPU. De la sex slabesti sau te ingrasi ( la fete )? Vreau sa mi incept viata sexuala, dar imi e frica sa nu ma ingras.

10 răspunsuri:
| andrei6898 a răspuns:

Mentalul colectiv susține că o sa slabesti dar din punct de vedere medical nici o variantă nu este adevărată

| corbulalbrosu a răspuns:

De obicei NU este valabila nici una dintre cele 2 variante prezentate. big grin Sexul intretinut in mod constant si in limite catusi de cat normale, fara excese, reprezinta o activitate placuta prin care se ard multe calorii insa acest lucru de regula nu produce modificari ale greutatii corporale care sa devina...vizibile/sesizabile. Multa sanatate! big grin

| Speed99 a răspuns:

Sa te ingrasi de la sex... stai ce

| RAY a răspuns:

Sexul nu slabeste, nu ingrasa, nu ai cum sa primesti calorii in plus facand ceva din contra consumi caloriile avute dar nu consumi atat de multe incat sa fie vorba de slabit, plus ca tu ca fata vei sta mai tot timpul deci nu vei face efort fizic, da te poti ingrasa daca nu va protejati o sa te ingrasi cu un bebelus

| mentholinks a răspuns:

Am auzit ca cica sperma are multe calorii asa ca depinde de cantitatea ingurgitata.

| Nemessys a răspuns:

Incepi sa te intragi timp de 9 luni. Apoi o sa slabesti deodata... laughing

| mihai69 a răspuns:

De la sport poți slăbi, de la mâncare te îngrași.
Cum sexul nu include niciuna dintre astea două activități, rezultă că nu vei suferi modificări ale greutății tale. Cu excepția cazului în care îl faci ÎN LOC DE masă.

Răspuns utilizator avertizat
| markakm a răspuns:

Se poate sa iti creasca bucile, acum depinde... daca le ai deja mari, nu-i problema.

Răspuns utilizator avertizat