| JaneEyer a întrebat:

Eu sunt clasa a V-a si plac un baiat care e clasa a VII-a.Il plac de la o olimpiada de mate cand o profa m-a pus sa stau langa el.Am vb acolo, insa in rest pe la scoala(suntem la aceeasi sc)parca suntem necunoscuti. Mie imi place pe zi ce trece din ce in ce mai mult de el, insa nu pot sa-i zic asta, pentru ca pentru el nun exist. Ce sa fac sa ma observe? Am incercat azi sa dau "accidental" peste el in dimp ce "ma fugarea" o colega, insa n-am putut.In schimb, m-a atins el cu mana din greseala.
Am aflat ca la scoala mea se organizeaza de curand o excursie unde merge cine vrea dintre clasele V-VIII.Eu merg. Dar daca si el merge, ce sa fac ca sa ma observe.Ma gandeam ca, daca nu o sa aiba cu cine sa stea in autocar(desi ar fi putin probabil), sa ma prefac ca nu am unde sa ma asez si sa il intreb daca sta cineva langa el, ca sa ma pun acolo.Ar fii bine? Si ce sa fac ca sa ma observe? Chiar vreau sa ma ajutati pentru ca nu mi-a mai placut de nimeni atat de mult si il vad in fiecare zii. Daca nu vine in exursi emacar cum sa fac sa ma observe la scoala? Va rog mult sa ma ajutati, funda pentru cel mai bun raspuns:*

5 răspunsuri:
| effect a răspuns:

Draga mea normal ca sunteti ca niste necunoscuti prin scoala daca voi nu a ti facut cunostinta
Doar ati vorbit la olimpiada dar asta nu inseamna ca de acum sunteti cei mai buni prieteni
Deci in primul rand incearca sa faci cunostinta cu el,sa vorbesti asa macar sa va cunoasteti si dupa poti sa faci si restul
Nu cred ca va aprecia vreo fata daca se izbeste in el,e putin cam nepotrivit
Eu zic ca sa comunici e cel mai bine, deci incearca sa faci asta :-)
Daca merge in excursie si el e si mai bine, e o ocazie potrivita sa l cunosti mai bine :-)
Deci fa cunostinta cu el!

| JaneEyer explică:

Il cunosc de vreo 2 ani!

| sabilopod a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacioasa. sunt in clasa a 7a si nu mi s-ar parea normal ca un baiat din cls sa se uite dupa o fata de a 5a. mi se pare putin probabil sa te observe in sensul in care vrei tu, caci pare destul de gresit. esti cam... micuta. chiar si atunci cand se uita dupa fete de-a 6a mi se pare ciudat. nu cred ca ai sanse de reusita, imi pare rau.

| AndrikNebunik a răspuns:

Sal!
pai... in acest caz posibilitatile sunt restranse.

i-mi inchipui ca tu il cunosteai si inainte de olimpiada.

deci, inceraca sa comunici cu el, macar pe mess sau sa icepi sa il saluti tu prima la scoala!
nu stiu. in acest caz e complicat
la faza cu excursia eu sunt aproape sigura ca nu vei putea sat cu el.sad
dar, incerca sa te bagi macar singura in seama cum am mai zis. il saluti, ii zici vreo 2 vorbe si poate ce urmeaza va veni de la sine.

dar daca nimic nu mereg i-mi pare rau dar nu sunte-ti emniti s afiti impreuna! crying

| salcf a răspuns:

Auzi fato pari draguta iti spun din ce cred eu ar trebuie sa te incumeti si sa-i spui eu asta as face daca nu vrea poftim id meu razvymicutzu vb noi doi rolling on the floor