anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU happy Exista posibilitatea ca o Fata Sa nu se indragosteasca de un baiat cu toate ca amandoi Petrec mult timp impreuna, isi scriu zilnic mesaje, si cand se vad de fiecare Data se saruta? Oare chiar Sa Existe asa Fete Care nu Pun deloc suflet? Funda happy

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca nu exista chimie intre ei,nu poti face nimic.
Pot fi doar prieteni foarte buni, amici o viata, dar cand inima nu te-ndeamna nu poti s-o obligi.
Nu e lipsa de suflet, e lipsa de atractie, ca prietena fata ar sari ca arsa sa-l ajute...

| AlxMihai a răspuns (pentru greece12):

Incercarea moarte nu are big grin

| greece12 a răspuns (pentru AlxMihai):

Da,nu strica sa incerci.
Dar, incearca sa nu strici!
Dintr-un foc o poate pierde si ca iubita si ca prietena...happy

| AlxMihai a răspuns (pentru greece12):

Atunci iti spun ca daca o place tot o va pierde ca nu se va putea abtine laughing fara sa ii spuna, asa ca ori incearca ori va trai cu sentimentul ca nu a incercathee hee

| greece12 a răspuns (pentru AlxMihai):

N-ai citit bine raspunsul meu, i-am spus ca nu strica sa incerce.
Dar depinde in ce mod va incerca, ca sa nu strice tot.
Si tu te grabesti, vad.

| IMC90 a răspuns (pentru greece12):

Chimia a murit odata cu Elena Ceausescu rolling on the floor

| greece12 a răspuns (pentru IMC90):

Chimia nu moare, dar pe maimuta aia m-as fi bucurat s-o vad si trasa pe roata!big grin

| IMC90 a răspuns (pentru greece12):

rolling on the floor

| mona a răspuns:

Da,sunt fete care nu pun suflet sau nu vreau sa arate asta[din mandrie]

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu isi pierde capul, da.

| AlxMihai a răspuns:

Hmm nu cred ca vrea sa spuna ca s-a indragostit de tinewinking sunt orgolioase spune-i tu direct ca iti place de ea si vei avea raspunsul la intrebarea pe care tocmai ai pus-owinking salut si numai bine

| Ellly23 a răspuns:

Buna.
Nu e vorba daca pune suflet, sau nu. Pur si simplu, poate nu are 'acea atractie' pentru el. Intelegi?happy