| deadman a întrebat:

Imi place de o fata si de cam 2 zile imi petrec timplul la scoala mai mult cu ea.Chestia e ca nu stiu daca ma place si ea si sper sa nu ma perceapa doar ca un prieten.Azi de exemplu in una din pauze mi-a chemat sa iei cu ea si inca 2 prieten afara cea ce chiar nu ma asteptam, iar in alta pauza m-am plimbat cu ea si cu o prietena prin curtea scoalii.Ce sa fac ca sa nu perceapa ca un prieten si cum sa ii arat ca vreau mai mult decat sa fim prieteni? De exemplu e ok daca atunci cand ma plimb cu ea sa ii pun mana pe sold si sa o trag spre mine sau chestii de genul asta? Chestia este ca imi este si frica sa ma respinga? Din comportamentul ei reese ca ma place putin, dar asa cred.

1 răspuns:
| neutrino a răspuns:

Probabil ca datorita varstei, nu ai proprietatea cuvintelor folosite, altfel nu foloseai expresia "doar ca un prieten". Fata doreste in primul rand sa te cunoasca mai bine, nu poate sa se arunce asa, oricum, in bratele tale. Oricum, cred ca este timpul sa o inviti la un suc, in oras, dar nu-ti face vise, drumul este inca lung pana la Dragoste si Sex!