Pai,poate prietenele tale stiu ceva despre prietena ta si de aia spun ele asta sau poate ca sunt geloase pe tine Daca erau prietene adevarate nu iti spuneau de genu "panarama" daca merita fata nu o lasa pentru prietene caci cu ea esti nu cu ele...Si te inteleg pentru gramatica si eu sunt plecata si inteleg cum este ( cine nu stie nu are de unde sa creada) Deci Bafta pentru o alegere cat mai buna, funda?
Asa si? Gramatica se uita? ¨iei¨? Ma doare sufletul sa-mi irosesc timpul sa-ti raspund.
Ce fel de prietene ai si tu...cine stie ce au ele in cap in astfel de situatii.Toata lumea stie ca un prieten adevarat nu te lasa niciodata, se pare ca nu este si cazul lor. Oricum, nu inteleg de unde atata ura.Te-ai intalnit cu fosta, ati decis ca in loc sa va evitati toata viata mai bine ati ramane un fel de prieteni si cam asta a fost tot.Intreaba-le care este problema lor, daca nu au nimic inteligent de spus atunci este clar ca nu este loc si pentru tine in cercul lor.
Raspuns simplu si la subiect: Nu iti sunt prietene. Lasa-le in in pace! Ignora-le!
In primul rand depinde de motivul pentru care te-ai despartit de fosta prietena, daca te-a facut sa suferi atunci prietenele tale au reactionat urat pentru ca tin la tine daca nu... atunci mai bine lasa-le-n pace poate sunt invidioase
As zice mai bine sa iti cauti alta prietena pentru parerea mea ca vad ca is cam rele pai e pacat de tine sa te faca panarama cauta o fata in care sa stea numai langa tine
BAFTA