| Parazit93 a întrebat:

Sal TPUwinking inca o problema de-a mea big grin
deci azi m am intalnit cu fosta mea iubita si am mers cu ea la niste prietene de ale mele si astea au inceput la mine sa mi spuna ca "de ce ma intalnesc iar cu ea", "si le am spus la caterinca ca inima mea ii apartine iei, dupa asta ele au vrut sa o bata si am plecat cu ea de acolo, iar acum ma suna si mi tot spun ca sunt o panarama de om si asa mai departe, pana si prietena mea cea mai buna mi a zis. Deci ce sa cred despre ele? sa merita sa mai tin contactul si prietenia sau sa mi bag picioarele in ea prietenie? voi ce ati face?
Scz gramatica dar sunt plecat de 8 ani din tarawinking

Răspuns Câştigător
| secretword a răspuns:

Pai,poate prietenele tale stiu ceva despre prietena ta si de aia spun ele asta sau poate ca sunt geloase pe tine tongue Daca erau prietene adevarate nu iti spuneau de genu "panarama" daca merita fata nu o lasa pentru prietene caci cu ea esti nu cu ele...Si te inteleg pentru gramatica si eu sunt plecata si inteleg cum este ( cine nu stie nu are de unde sa creada) Deci Bafta pentru o alegere cat mai buna, funda? big grin

| Kfvtm a răspuns (pentru secretword):

Ce proasta esti, urato.

11 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Asa si? Gramatica se uita? ¨iei¨? Ma doare sufletul sa-mi irosesc timpul sa-ti raspund.

| Parazit93 explică (pentru T4ny4):

Daca tu ai fi facut scoala in alta tara si in alta limba cred ca nici tu nu stiai mai bine ca mine sa scrii, asa ca taci!

| T4ny4 a răspuns (pentru Parazit93):

Stii,cu un dictionar in mana si ceva creier ar fi iesit un discurs frumos.Mai incearca!

| Parazit93 explică (pentru T4ny4):

Sa mi sugi P.U.L.A cu un dictionar in mana pana cand o sa ti intre sperma in creierwinking

| T4ny4 a răspuns (pentru Parazit93):

Ti-ai dori tu asa un pic.Eh,la cat esti de prost, agramat si analfabet, nici nu asteptam alt raspuns.

| AshEldo a răspuns:

Ce fel de prietene ai si tu...cine stie ce au ele in cap in astfel de situatii.Toata lumea stie ca un prieten adevarat nu te lasa niciodata, se pare ca nu este si cazul lor. Oricum, nu inteleg de unde atata ura.Te-ai intalnit cu fosta, ati decis ca in loc sa va evitati toata viata mai bine ati ramane un fel de prieteni si cam asta a fost tot.Intreaba-le care este problema lor, daca nu au nimic inteligent de spus atunci este clar ca nu este loc si pentru tine in cercul lor.

| Balmung a răspuns:

Raspuns simplu si la subiect: Nu iti sunt prietene. Lasa-le in in pace! Ignora-le!

| Orte95 a răspuns:

Eu zic sa actionezi dupa a 2-a varianta.

| andreeaemilia a răspuns:

In primul rand depinde de motivul pentru care te-ai despartit de fosta prietena, daca te-a facut sa suferi atunci prietenele tale au reactionat urat pentru ca tin la tine daca nu... atunci mai bine lasa-le-n pace poate sunt invidioase

| Killer32 a răspuns:

As zice mai bine sa iti cauti alta prietena pentru parerea mea ca vad ca is cam rele pai e pacat de tine sa te faca panarama cauta o fata in care sa stea numai langa tine
BAFTA