| Cata2o13 a întrebat:

Sal TPU intrebarea mea este despre dezvoltarea penisului la adolescenti adica daca este nevoie sa fie intact sau circumcis din cate am vazut in europa 5% sunt circumcis restul intact asta inseamna ca daca nu fac circumcizie nu este nici o problema cu viata sexuala.Cel mai concret raspuns pamblica!

5 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Si pe limba noastra ce inseamna toate astea?

| Zazu a răspuns:

Circumcizia a inceput sa fie folosita acum 5700 de ani din considerente strict igienice.In sec xxi se foloseste din aceleasi considerente plus alte cateva medicale(fimoza,infectii urinare,protectie mult mai mare la bolile cu transmie sexuala...)
Circumcizia este folosita ca o practica rutinara in America,Asia,Orient, Africa si in ultimul timp in Franta.
Incazul in care ai fimoza, circumcizia este recomandata pentru ca vei avea probleme frecvente cu infectiile urinare si probleme de erectie in viata sexuala.
Nu este un procedeu obligatoriu(in unele cazuri)insa poate imbunatati viata sexuala, majoritatea barbatilor care sunt circumcisi au un indice mult mai scazut la boli precum cele cu transmisie sexuala(de exemplu sida)sau cum spuneam mai sus:scade rata infectiei urinare.
Nu este nicio problema daca nu esti circumcis si nici invers.
Insa, igiena in persoanele necircumcise este mult mai strica. Asta nu inseamna ca barbatii circumcisi nu ar trebui sa respecte regulile de baza ale igienei zilnice.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Auroree a răspuns:

Circumcizia este un lucru practicat in tarile cu o traditie veche de obicei la evrei. Logic ca nu exista nici o problema. asa am fost lasati de mama natura si Dumnezeu deci nu este absolut nici o problema, medicii chiar nu recomanda circumcizia decat in cazuri de urgenta "boli de penis" deci stai calm ca este un lucru normal. Sper ca te-am ajutat happy