Hmm.Interesanta poveste
Inainte de a iti spune parerea mea,trebuie sa mentin:Ai o imaginatie extraordinara!
Asa,deci daca tu chiar crezi ca o iubesti si invers,nu merita sa te desparti dintr-un motiv asa prostesc,poate era prost dispusa in ziua aia,probleme cu familia,una alta...
Dar ia o decizie potrivita, pentru ca s-ar putea ca dragostea pe care zici ca o ai pentru fata respectiva sa nu se transforme in obsesie.
PS:vezi ca este butonul ''alege castigator cu o funda deasupra'', press it! Succes!
Hay k m-am impacat cu ea pe mess :X.Ms tuturor(plz nu-i spuneti lu varameu ca am intrat pe contul lui ).Aku vorbesc pe mess, da inainte, castigatorul esteee Vraj3aLa
E junior nu poate primi funda, scuze.
E cam devreme pentru relatii, dupa parerea mea, dar fata asta inca e o copila asa cum esti si tu, totodata daca tu gandesti matur, iar ea gandeste copilaros e o relatie esuata clar.
Te-ai suparat prea usor :p cand apare vreo problema purtati o discutie serioasa. te duci la ea iti ceri scuze ca ai actionat asa copilareste si va impacati cand se mai intampla faze dinalea ca te ingora o iei si i spui ce s-a intamplat ce ai haide sa vb nu imi intoarce spatele nu te juca cu sentimentele.
Ni s-a zis ca ne certam k aia casatoritii . oricum krek ai dreptate ii dau buzz pe mess.
Poate merit si eu o funda nu ar strica
Ma nene.atat timp cat fata vrea tu de ce nu? Stai ma omule cu ea si gata ca nu se intampla nimic, si cand va despartiti asta este vine urmatoarea.Esti mic viata abia a inceput!
Bafta!^^
Pai da ma dispera ma, intelegi? Cum dracu daca erama tata timp bine mersi dupa iar s-a suparat si nu vreau nu.Pt ce dracu faceti asa ma fetelor ma?
App de iubire, esti inca mic, la varsta care o ai tu schimbi prietenele foarte des.Nu devenii dependent de prima fata cu care te imprietenesti ca o sa mai existe multe altele dupa. Bafta!
Sincer eucred ca ar trebui sa i mai acorzi o sansa.mai ales k ei ii pare rau. poate cand te a respins a avut o zi proasta.gandeste te k u ai respins o de mai multe ori si totusi ea nu a renuntat la tine.bafta si iubiti va mult
Pai impacate cu ea si spune-i ca tu ierti dar nu uiti, si sa se hotarasca daca te vrea si sa termine cu figurile si ca tu prima data treci cu vederea, dar daca se mai repeta odata tu o lasi balta
Daca o iubesti, incearca din nou.Si pe deasupra e lucrul cel mai cel la fete, la care ti se rupe inima: sa le vezi plangand pentru un baiat. Facand lucrul acesta, a aratat ca-i pasa.Atunci cand facea figuri si te respingea, se dadea lovita, o facea din cauza celorlalti deoarece probabil se saturase sa o tachineze.Deasta a si facut lucrul acesta, nu a facut-o pentru ca a vrut, ci pentru ca a trebuit.
Impacati-va!
beausingurlamasamea întreabă: