| angel90 a întrebat:

M`am comb cu o fata de 2 saptamana, eu stiu ca a avut mai multi prieteni de o saptamana insa ea zice ca facut`o cu un sing baiat cu care a stat 6 luni si de 8 luni nu a mai facut`o cu nimeni(in astea 8 luni a stat cu mai multi de 0 saptamana max 3sapt)! Credeti ca ea a putut sa se abitna 8 luni avand atatia pr?

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Hai mai, crezi ca e proasta sa-si faca singura reclama negativa?laughing

Ceva de genul: ''da, iubi, mi-am tras-o cu toti, in toate pozitiile si ce mi-a mai placuuut'''!hee hee

Fiecare trebuie sa tina chestiile astea pentru el, e vorba de iata ei privata, in care tu n-ai ce cauta atata timp cat nu aveti mult impreuna si nu va cunoasteti indeajuns!

Data viitoare fi mai discret!

| RXN a răspuns:

Ce treaba ai tu cu trecutul ei, mai ales cel sexual? Cat timp nu te inseala si te respecta, nu ai niciun drept sa-i critici alegerile.Nu ai vreun motiv sa te indoiesti de ea.
Sexul nu e ceva rau, asa ca nu vad problema, cat timp nu a inselat sau mintit pe cineva in legatura cu asta. Ea a fost sincera cu tine, daca nu-ti convine, n-ai decat sa o lasi in pace decat sa te apuci sa o critici si sa-i scoti ochii din motivul asta.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, din moment ce relaţia cu acei "prieteni" nu era serioasă, de ce să nu se poată abţine? Baftă!

| MiniEmoTion a răspuns:

Totul depinde de personalitatea ei. tu o crezi in stare sa se "abtina", sau nu?
Ar fi trebuit sa ne dai niste informatii din care sa o caracterziambig grin

| MiniEmoTion a răspuns:

Totul depinde de personalitatea ei. tu o crezi in stare sa se "abtina", sau nu?
Ar fi trebuit sa ne dai niste informatii din care sa o caracterizambig grin

| mee_4833 a răspuns:

Avand in vedere ca relatiile ei nu au durat atat de mult, da happy.

| chocolattee a răspuns:

Exact in situatia asta sunt si eu, adica am stat 11 luni fara sa fac nimic cu nimeni, tot asa dupa o relatie esuata cu "primul", iti dai seama ca in astea 11 luni am avut mai multi prhee hee depinde de persoana, se poate sa fie adevarat, se poate sa nu.depinde acum de tine daca o crezi sau nu. eu am noroc ca prietenul meu m-a crezut laughing

| relaxx a răspuns:

Pai dc sa nu poata?happy...sau dc nu o crezi mai bine zis?

| angel90 explică:

Credeti ca nu s`a mai culcat cu nimeni timp de 8 luni de zile(de cand s`a dezvirginat cu cel de 6 luni)?