Hai mai, crezi ca e proasta sa-si faca singura reclama negativa?
Ceva de genul: ''da, iubi, mi-am tras-o cu toti, in toate pozitiile si ce mi-a mai placuuut'''!
Fiecare trebuie sa tina chestiile astea pentru el, e vorba de iata ei privata, in care tu n-ai ce cauta atata timp cat nu aveti mult impreuna si nu va cunoasteti indeajuns!
Data viitoare fi mai discret!
Ce treaba ai tu cu trecutul ei, mai ales cel sexual? Cat timp nu te inseala si te respecta, nu ai niciun drept sa-i critici alegerile.Nu ai vreun motiv sa te indoiesti de ea.
Sexul nu e ceva rau, asa ca nu vad problema, cat timp nu a inselat sau mintit pe cineva in legatura cu asta. Ea a fost sincera cu tine, daca nu-ti convine, n-ai decat sa o lasi in pace decat sa te apuci sa o critici si sa-i scoti ochii din motivul asta.
Da, din moment ce relaţia cu acei "prieteni" nu era serioasă, de ce să nu se poată abţine? Baftă!
Totul depinde de personalitatea ei. tu o crezi in stare sa se "abtina", sau nu?
Ar fi trebuit sa ne dai niste informatii din care sa o caracterziam
Totul depinde de personalitatea ei. tu o crezi in stare sa se "abtina", sau nu?
Ar fi trebuit sa ne dai niste informatii din care sa o caracterizam
Exact in situatia asta sunt si eu, adica am stat 11 luni fara sa fac nimic cu nimeni, tot asa dupa o relatie esuata cu "primul", iti dai seama ca in astea 11 luni am avut mai multi pr depinde de persoana, se poate sa fie adevarat, se poate sa nu.depinde acum de tine daca o crezi sau nu. eu am noroc ca prietenul meu m-a crezut
Credeti ca nu s`a mai culcat cu nimeni timp de 8 luni de zile(de cand s`a dezvirginat cu cel de 6 luni)?