| XBelengheruX a întrebat:

Sal TPU, ma lupt cu o problema ce ma macina de ceva timp..Am 14 ani si nu am avut niciodata o iubita...As vrea sa am una dar nu ma descurc cu fetele si sunt rusinos. Ajutor va rog.

7 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Pai ce sa zic este cam devreme.
Acum ca sa reusesti in viata este clar ca trebuie sa incerci pana aflii ce anume merge la tine.
Cu alte cuvinte vorbesti si interactionezi cu fetele pana te pricepi.

| AnemonaP a răspuns:

Încearcă sa scapi de rusine și sa ai încredere in tine. Rușinea îți va tăia aripile in multe contexte in viața, mai ales pe acest subiect. Gândește-te ca nu se întâmpla nimic rau, chiar dacă ești refuzat sau conversațiile nu merg atât de bine la început, este normal, nimeni nu s-a născut învățat in a flirta, lucrurile vor veni natural de la un timp, încearcă sa îți stăpânești emoțiile și sa nu te implici foarte tare pentru a nu fi dezamăgit, pana nu se concretizează ceva.

| Saiko10 a răspuns:

Cel mai bun sfat este pur si simplu sa te bagi in seama cu fete si sa vorbesti cu ele, poate te refuza poate sunteti decat prieteni dar asa inveti cum sa vorbesti cu fete si ti se duce si rusinea, ce nu intelege lumea este ca nu trebuie sa scapi de rusine si dupa sa vorbesti, mai intai trebuie sa vorbesti si dupa scapi de rusine.

| mihai69 a răspuns:

Sunt unii de 84 care nu au avut niciodată. Tu de ce te plângi? Mai ai 70 de ani să cauți!

| darrio2007 a răspuns:

Esti prea mic pentru o iubita chiar si la 14 ani. Mai asteapta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La 14 ani ti se pare o tragedie sa nu ai prietena?
Eu am avut la 15. Si am lasat-o balta, ca nu aveam nevoie de asemenea complicatii la varsta aia.

Răspuns utilizator avertizat