anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal Tpu.Ma macina ceva...Am 13 ani si sunt in clasa a 6-a si am colega tare frumoasa.O plac mult dar problema e ca nu sunt singur.Pana si ce-i de a 8-a se dau la ea si mai nou si cel mai bun prieten al meu.Ce sa fac? Am o teama sa o intreb daca vrea sa stea cu mine.Va rog dati-mi sfaturi. Funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Love4Music a răspuns:

Dragostea nu se bazeaza pe frumusete dar tu esti mic, vei avea timp sa inveti.
La varsta ta e posibil orice.
Fa rost de nr ei de telefon, vorbiti prin mesaje
Iesi cu ea afara, plimba-te cu ea intr-un loc frumos

5 răspunsuri:
| CryChristiAN a răspuns:

Ei, vad ca s-au dat raspunsurile
Tot ce pot sa-ti spun este : '' bafta pustiule. Sper sa va gasiti dragostea, dar atentie sa nu cazi in ''prapastia'' dragostei happy. Vorba aia, iubirea-i iubire si scoala e scoalahappy.

| CasaLocCo a răspuns (pentru CryChristiAN):

Scoala va fi pe primul plan ever for ever pentru mine.Multumesc pentru raspunsuri.

| CasaLocCo a răspuns:

Multumesc frumos de sfat.Am dat fundita pentru ca mi-am dat seama ca tot ce spui e adevarat si cred ca voi avea timp si de asa ceva.Multumesc.

| Eusiatat01 a răspuns:

Sfatul meu, fa rost de nr de telefon sau id de mess, vorbeste cu ea si incearca sa o cuceresti.

| RuxyyyyyyTha a răspuns:

Acum esti in clasa a6-a abia...dar daca it place asa mult de ea spune-i fara teama. Decat sa stai in umbra celor de a8-a mai bine incerci si tu, pana la urma nu ai ce pierde...incerca sa aflii daca si ea simte ceva pentru tine! Succes!
P.S. Pana la urma dragostea nu se rezuma doar la frumusete, se bazeaza pe sentimente sincere!