Poate simtea ca a lasat niste treburi neincheiate, asa ca venit sa iti fure un ultim sarut sa poata sa isi vada si el de viata Acum nu cunosc motivul despartirii.
Uite, noi nu avem de unde sa stim de ce v-ati certat sau ce a fost intre voi. Noi oamenii ne incapatanam sa punem punct atunci cand trebuie si in loc sa punem punct adaugam o virgula. Sfatul meu draga fata este sa-ti vezi de viata, un baiat care te iubeste cu adevarat nu va saruta alte buze. Lasa-l sa te caute, iar daca te cauta pune-i conditii daca nu le indeplineste da-i drumul. Ce este al tau va veni, asteapta!
Isi bate joc de tine. Dacă si-ar fi dorit să vă împăcați nu s-ar fi cuplat cu respectiva.
Noi ne am desparitit in vara si cu actuala s-a cuplat cu cateva zile mai tarziu dupa ce ne am cuplat. Si faza cu sarutul a intampla ieri.
Inseamna ca nu stie ce vrea, adica nici pe aia nu vrea s o lase dar nici pe tine sa te piarda. Asa ca fa bine si termina cu el pentru ca nu se merită!?
E o panaramă.
Pe unii nu i-ar deranja nici dacă ar fi cu 10-20 de femei în același timp. Evantual le-ar lua pe toate de nevastă dacă ar fi posibil.
Și după părerea mea ar trebui să fie posibil.
Să vadă ce înseamnă să f*** de nevoie și nu de plăcere.
Să îl ia 20 de neveste la rând până ajunge galben și trist ca o lămâie. ))))
Bananacantareata87 întreabă: