Ata nu se rupe e un mit, o vorba din "folclor" in cel mai rau caz daca este subtire, si cum spui tu prin contacte dure, masturbare etc se poate intinde! dar de rupt nu se va rupe. Baiatul numai e virgin din momentul in care a pus puta pe o pasarica, dar mai e o faza nu stiu daca multi o stiu sin punctul lor de vedere multi numai sunt virgini atunci cand s-au masturbat prima data ( asta e in capul lor)...
Acea "ata" este caciulita, varful, pe care toti virginii o au.Dar aceasta poate ramane intacta dupa 200 de contacte sexuale.Depinde acum, se poate rupe si prin masturbare foarte dura, dar si la primul contact.Deobicei nu se rupe la primul. Faza cu baietii virgini...nu avem de unde sa stim, se merge pe incredere, atata tot.
A nu stai linistita e vorba de cum a fost taiat preputul cand era mic, la unii e la limita si caciulita e tinuta de ata si atunci se intampla sa se intinda, la unii e mai mare caciulita si atunci nu are ce sa se intinda si sa se rupa eu iti zic ca am o viata activa de la 16 ani in ultimii 4 ani foarte activa si nu am rupt nimic. depinde de la baiat la baiat, acum cu vorba asta multi si-au rupt-o ca asa considera ei ca e normal sau ca numai sunt virgini da sunt fraieri
Ata nu se rupe e un mit, o vorba din "folclor" in cel mai rau caz daca este subtire, si cum spui tu prin contacte dure, masturbare etc se poate intinde! dar de rupt nu se va rupe. Baiatul numai e virgin din momentul in care a pus puta pe o pasarica, dar mai e o faza nu stiu daca multi o stiu sin punctul lor de vedere multi numai sunt virgini atunci cand s-au masturbat prima data ( asta e in capul lor)...
Prepuţul este pielea care acoperă şi protejează glandul penisului. În interior, prepuţul prezintă o mucoasă asemănătoare cu cea din interiorul gurii, care păstrează suprafaţa glandului moale, umedă şi senzitivă. Prepuţul conţine o serie de vase de sânge şi o reţea densă de terminaţii nervoase. Frenum-ul (aşa-zisa aţă a penisului) este o porţiune de ţesut ce se află în partea posterioară a penisului, între baza glandului şi partea interioară a prepuţului. Ţesutul erogen, numit sulcus, înconjoară prepuţul, la joncţiunea muco-cutanată (unde se întâlnesc partea internă şi externă a prepuţului)
Dupa cum ti-a explicat si lolly nu ai cum sa-ti dai seama, atata la unii baieti cat si la unele fete frenum-ul si himenul pot fi elastice si nu se rup. Iti dai seama daca este virgin dupa timiditatea si nepriceperea lui in timpul contactului sexual
anonim_4396 întreabă:
Lisssssssss întreabă:
Mihaela024 întreabă: