| GaleataDeChiftele a întrebat:

Sal TPU revin cu o intrebare asemanatoare cu cea care am pus-o acum cateva zile in legatura cu acea fata hm pur si simplu nu inteleg deci acum cateva saptamani tin sa mentionez inainte de a pune intrebarea pe TPU i-am spus printr un sms ca tin la ea dar mi-a fost frica sa i spun.si ea a zis razand ca,, esti o vaca dc nu ai curaj in tine" s-a suparat acum un an pe mine ingrozitor ca era sa plec in USA si plangea si punea statusuri ciudate ca nu ti pasa de mine etc etc acum neam revenit dar nu inteleg cum as putea sa i arat ca sunt sincer si nu fac glume din astea doar ca sa ma aflu in treaba o iubesc enorm de mult totusi e mai mare ca mine cu 1 an si jumatate e ff greu sa pot vb cu ea deschis cand deabi ma tin pe picioare in fata ei vreun sfat mai concis? voi da fundita celui care ma va ajuta cu adevaratwinking

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Fa si tu cum spune ea, cu alte cuvinte ia taurul (sau berbecul?) de coarne.hee hee
Ea are o fire mai bataioasa parca, si daca esti prea moale nu ai nici o sansa cu ea, asa ca vezi ce faci, nu te fastaci.

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pune mana pe o foaie de hartie si un pix si scrie-i.Asa ai ocazia sa-i vorbesti DESCHIS! Cu mess-ul, iti raspunde pe loc si te vei pierde iar.Prin mesaje, nu, sunt prea scurte.Stai la birou cu foaia in fata si vorbeste cu iubita ta.Scrie acolo, tot ce vrei sa-i spui.Nici nu te va grabi nimeni, nici nu-ti va replica nimeni ceva.Scrie,da-i scrisoarea si Al de Sus cu mila.Cum ti-e norocul!

| mgtow a răspuns:

Daca te-a facut in toate felurile atunci tu de ce mai ai intentii sa te dai la ea mai bine las-o impace ca asa e mai bine pentru amandoi.