| CAMIOANIEEE a întrebat:

Sal TPU sa trec la subiect.Am o fata in clasa care imi cam place de ea dar ea nu stie.Cateodata cand zic ceva se mai prosteste asa cam cu ce am zis eu alteori ne intelegem.Desi nu prea ma baga in seama.Cum sa ii zic ca o plac? Ce sa fac? FUNDOI!

Răspuns Câştigător
| yvren a răspuns:

O fata nu iti va spune niciodata ca te place daca tu nu faci primul pas.ar fi bine mai intai sa incerci sa te apropii de ea sa vezi ce ii place si ce nu...si sa folosesti acele lucruri pentru a o cucerii. daca dupa cateva incercari nu iti da nici un semn ca si ea simte acelasi lucru.mai sunt destule fete in afara de ea:*

| CAMIOANIEEE explică (pentru yvren):

Ms mult dar mie cam frica sa-i zic

6 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Vorbeste cu ea,fa-o sa rada,ajut-o la tabla,test respectiv teza,la ascultare,i-ai apararea, afla ce ii place, succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să o ocupi din treaba pe care o are dacă are una, apoi îi zici că vrei să vorbeşti cu ea ceva şi după aia îi spui şi îi zici că tot ce i-ai zis e adevărat.Credemă sunt fata ştiu cum se procedează.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Verbal sau in scris.

| SunShine_6784 a răspuns:

BUNA! Am si eu un coleg in clasa cu aceashi problema. Ii place de mine din clasa a 7a [acum sunt in a8a A]. El imi da de inteles dar eu ma prefac ca nu ma intereseaza si ca nu inteleg straight face... Poate asa e si ea. De obicei ne indragostim de persoanele nepotrivite sad... Vorbeste cu ea cand numai e nimeni si iti va spune parerea despre tine si ce simte. Eu imi stiu cazul meu laughingMULTA BAFTA :*:*

| anonima222 a răspuns:

Buna!

Nu ne-ai spus cati ani ai dar se cam intelege din intrebare.Majoritatea dintre noi am fost in situatia de fata.nu e nimic rau in a te indragosti de o colega, dar faza e ca daca ea nu te place va iesi naspa.O sa te ocoleasca dupa si nu o sa va mai intelegeti la fel ca inainte.Si crede-ma ai regreta daca s-ar intampla asa.Eu zic ca mai bine prima data incerci si tu sa afli cate cv despre ea,de cine ii place, daca a mai avut prieten, etc.Si daca afli ca si ea te place, atunci poti sa-i spui. Daca nu mai bine ca ea sa nu stie nimic ca sa sa te mai poti apropia de ea, sa fiti macar amici. Sfatul meu e sa nu grabesti lucrurile ptk graba strica treaba.intotdeauna

Bafta!