Da este posibil.Nu la toate curge sange.Se poate sa aiba un hime elastic sau unul care sa se firupt in timp ce facea sport etc sau chiar sa se fi nascut fara himen deci sangele nu e neaparat un semn de virginitare.
Da este posibil, deoarece poate aveam himenul elastic, iar in acest caz poate dura pana se rupe
Da este foarte normal! O fata se poate poate naste fara himn de exemplu.
Himenul se poate rupe in timpul unor exercitii fizice, in timpul spalarii sau a masturbarii. In timpul deflorarii himenul se poate rupe sau nu. Daca este este elastica este foarte posibil sa nu se rupa si sa nu curga sange sau sa doara! :*
Daca ai un himen elastic nu iti curge sange,dar te doare. Si doare rau. Dar si daca curge, curge foarte putin. Nici nu iti dai seama. Dar uite iti dau un sfat : Nu iti incepe viata sexuala oricat de mult ti s-ar parea ca va iubiti si oricat ar insista el. Daca te iubeste sta cu tine si asa. Crede-ma ca dupa ce o faci cu el, orice baiat incepe sa devina interesat doar sa o faca cu tine. Si nu vrei asta, sigur. Odata si odata te va lasa. si o sa regreti. Asa ca te rog asculta-ma si nu face asta! Eu am regretat. Plus ca.o sa ai atata timp cand o sa fii la facultate cand o sa cauti pe cineva cu care sa fii pentru tot restul vietii incat o sa te saturi. Plus ca o sa fii mai apreciata de cel cu care te vei casatori daca esti virgina. Nu vreau sa ti se para o gandire ca pe timpuri. Crede-ma ca eu cred asta acum cand am gresit si imi dau seama cat de tARE am gresit. Asa ca nu face greseala asta. Daca vrei, da-mi funda. :* Si daca vrei mai putem vorbi. >
Da este foarte posibil deoarece are vulva pe os iar plasa de la inceputul uterului s-a rupt fara sa curga nimic!
Da deoarece acolo ia are un fel de plasa la uter cam cu vre 2cm dupa iesire si daca se rupe iese sange. Funda?