| AndreiRiot a întrebat:

Sal TPU, scuze de categorie dar uite problema mea sad : acum 2 luni am inceput sa am o relatie la distanta si distanta a devenit apropiere, sunt baiat, si am fost impreuna cu acea fata 1 an jumatate, iar ea era foarte geloasa si odata eu am mers pana la o fata sa o ajut la ceva iar ea cand a aflat a crezut ca eu sunt cu acea fata, iar eu am incercat sa ii explic dar nu ma inteles si ne-am despartit. tot incerc sa comunic cu ea prin niste prietene de ale ei dar ea nu vrea sa auda de mine. cand am mers la ea tocmai am aflat sa s-a mutat si niciuna din prietenele ei nu vrea sa imi zica unde sta acum. ajutati-ma va rog tin foarte mult la ea, ce sa fac crying eu am 16 ani iar ea 17

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Daca te iubeste, se intoarce. Merg pe premiza asta. Nu se poate altfel. E prea greu sa stai departe de persoana pe care o iubesti, indiferent cate va stau impotriva. In cazul in care exista sentimente, se intoarce. Daca nu o va face, stiu ca doare, dar trebuie sa mergi inainte.Iti zic din experienta ca nu ai de ales... Iubirea nu se impune

2 răspunsuri:
| Grumpy123 a răspuns:

Frate, daca te iubeste o sa se intoarca la tine.Ea a pierdut pe cineva care o iubea, iar tu ai pierdut pe cineva care nu te iubeawinking

| mosulmorocanos a răspuns:

Eu cred ca ea a vrut de la bun inceput sa se desparta de tine si a incercat sa caute motive.