| Loola_4761 a întrebat:

Sal TPU stiti...Ca aveam eu o problema cu prietena mea care nu voia sa ma asculte cand spuneam ca iubitul nu o iubeste? ( Daca nu uitati-va la intrebarile puse de mine). Se inrautateste situatia. El face si mai rau si eu nu il mai suport si ea nu vrea sa il lase si eu i-am spus: " Sa stii ca daca mai continui asa o sa te pun sa alegi dintre mine si el si cum tu nu poti sa alegi fiindca ti la amandoi pur si simplu ma pierzi pe mine daca nu te trezesti la realitate." Si ea este suparata si tot comenteaza. Si i-am spus clar : " Stii cu mine nu mai vorbesti pana cand nu o sa te trezesti si o sa vezi ca lumea nu este asa roz cum ti se pare tie sau pana cand nu incerci sa faci testul ala" Ps: ( Ea m-a intrebat: " Oare ce ar face daca nu lasi baga in seama 2-3 zile, adica cand el ii da beep ea sa nu il sune inapoi, chestii de genul.) Si a spus ca incearca dar imi este frica pentru ea pentru ca stiu ca il iubeste la nebunie si o sa cedeze straight face Si stiu ca daca nu o sai raspunda el sigur nu o so bage in seama caci eu simt ca nu o iubeste. Daca o iubeste logic ca o sa bage mana in foc dupa ea dar asa...Nu stiu ce sa mai spun plzz sfaturi sad si sa nu imi spuneti ceva de genul " las-o "caci nu pot mi se rupe inima de ea straight face

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Vezi ca exista posibilitatea ca prietena ta sa fie atat de orbita de sentimentele pentru baiatul ala incat sa te lase pe tine balta.Cand ii vrei binele omului cu forta, posibil sa ai parte si de o reactie urata.Ai facut tot ce era posibil, nu poti s-o iei de mana si s-o incui undeva. Daca nu vrea sa priceapa, da-i pace.Pregateste-te sufleteste pentru clipa in care ala o s-o lase si va veni sa planga pe umarul tau... Poti face altceva?

3 răspunsuri:
| NuAmGăsitNume a răspuns:

Pune o fata sa se dea la baiatul ala si sa faci poze...prietena ta o sa sufere cand o sa le vada dar daca cu vorba buna nu a mers.big grin Funda?

| sysy_1065 a răspuns:

Imi pare rau ca am rasp asa greu dar.in fine.ce pot sa-i zic decat sa o lasi sa-si dea ea seama "din greseli invata" pune-te in locul ei daca si u ai fost orbita de atata iubire n-ar fi ceva normal? eu sinker nu m-as lua dp prieteni. daca ea il iubeste."las-o sa se arda "ca sa vada cat ustura "se poate intelege si altceva dar eu ma refer la sensul bun al cuvintelor. acum nu stiu puneti-l la diferite inkercari :*aveti grija de voi:

| Nimeni_9118 a răspuns:

Bună! De ce te agiți tu atâta pentru ea? Ți-ai făcut datoria, i-ai explicat ce e bine și ce consideri tu că trebuie să facă! Nu exagera! Las-o în pace că va trece timpul și îți va da singură seama dacă a greșit sau nu. Baftă!