Vezi ca exista posibilitatea ca prietena ta sa fie atat de orbita de sentimentele pentru baiatul ala incat sa te lase pe tine balta.Cand ii vrei binele omului cu forta, posibil sa ai parte si de o reactie urata.Ai facut tot ce era posibil, nu poti s-o iei de mana si s-o incui undeva. Daca nu vrea sa priceapa, da-i pace.Pregateste-te sufleteste pentru clipa in care ala o s-o lase si va veni sa planga pe umarul tau... Poti face altceva?
Pune o fata sa se dea la baiatul ala si sa faci poze...prietena ta o sa sufere cand o sa le vada dar daca cu vorba buna nu a mers. Funda?
Imi pare rau ca am rasp asa greu dar.in fine.ce pot sa-i zic decat sa o lasi sa-si dea ea seama "din greseli invata" pune-te in locul ei daca si u ai fost orbita de atata iubire n-ar fi ceva normal? eu sinker nu m-as lua dp prieteni. daca ea il iubeste."las-o sa se arda "ca sa vada cat ustura "se poate intelege si altceva dar eu ma refer la sensul bun al cuvintelor. acum nu stiu puneti-l la diferite inkercari :*aveti grija de voi:
Bună! De ce te agiți tu atâta pentru ea? Ți-ai făcut datoria, i-ai explicat ce e bine și ce consideri tu că trebuie să facă! Nu exagera! Las-o în pace că va trece timpul și îți va da singură seama dacă a greșit sau nu. Baftă!
Anonima17191 întreabă: