| sonyericson a întrebat:

sunt cu o fata de ceva vreme, si am si eu o intrebare,
este normal ca ea sa se ascunda de tatal ei?
ascunde pozele cu mine nu vrea sa ma prezinte, chestii din astea
este normal?
suntem de 1 an impreuna

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Dar de mama ei ascunde asta? Daca nu, cel mai bine te poate lamuri mama ei de ce se ascunde de tatal ei, poate fi un motiv serios.

| sonyericson explică (pentru Zenithf):

De maicasa nu se ascunde chiar ma inteleg foarte bine cu mama ei

| Zenithf a răspuns (pentru sonyericson):

Pai atunci, maica-sa este persoana cea mai in masura sa te lamureasca in acest subiect. Daca si ea spune ca sotul ei este sever cu fata lor, atunci iti poti da seama de ce se fereste.

| mona a răspuns:

Nu este normal dar sigur are un motiv pentru care face asta, poate tata-l ei este mai sever si nu o lasa cu baietii

| VadTot a răspuns:

Pai este destul de normal atita timp cat tatal ei este o fire mai severa si nu o lasa sa si faca un iubit.mai ales daca are si o varsta destul de frageda. ok? Deci n ar trebui sa te superi mai degraba sa o intelegi ..incearca sa o intelegi si ai sa vezi ca vei trece peste asta. dar mama ei te cunoaste?

| neutrino a răspuns:

Daca relatia aceasta nu este pentru ea o mandrie, este normal sa se ascunda de parinti.

| caterinasmile a răspuns:

Eu nu aveam probleme ca acestea cand eram mica. Parintii chiar vroiau sa'mi cunoasca prietenii dar nu l'au cunoscut decat pe actualul meu iubit, pentru ca el este mai special.
Dar. O inteleg pe iubita ta. Sunt parinti foarte severi, mai ales parintii fetelor, tatii in principal.
Nu trebuie sa fie acest lucru subiect de cearta intre voi sau sa-ti dea de gandit. Daca va iubiti cu adevarat relatia va fi frumoasa si intr'o zi ii vei cunoaste si parintii!
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| emm1D24 a răspuns:

Mie mi se pare ok. Am un prieten, iar iubita lui ascunde relatia fata de tatal ei. Depinde. Poate fi la fel si la iubita ta; poate tatal ei este foarte sever si ea nu vrea sa fie pedepsita sau sa nu va mai vedeti din cauza disputei intre ea si tatal ei happy sper ca te-am ajutat

| MariaBanica a răspuns:

Mai na nu stiu posibil ca parintii ei sa fie mai severi sau nu stiu poate cand era mai mica a abuzat de increderea parintilor si acum ei nu prea mai au incredere in ea..si poate pur si simplu ii este frica de reactia tatalui eiwinking