| AncutzaSexy a întrebat:

Sunt sora celui care a facut contul va va ajuta la intrebarea mea jumate e povestetongue

Veneam de la liceu si l-am vazut pe tipul care ma place a inceput sa fuga dupa mine si eu am fugit... am tinuto asa 3 zile pana in a 4-a zii cand m-a prins si m-a dus la el si acolo ma legat de scaun si ma intreaba "Dc fug de el" i-am raspuns "Ca nu vreau sa vb cu tine si am iubit" atunci el s-a enervat "agresat sexual " iubitul meu a aflat si s-a enervat pe mine si s-a despartit de mine.
Iam explcat tot ce s-a intamplat dar nu vrea sa ma creadasad Ce sa fac sa il recupar? Funda pentru cel mai bun raspuns :X big grin Ms!

app:explicatie acum e contul meu mi la dat mie fratemiu

7 răspunsuri:
| RyugaHideki a răspuns:

Da.jumate este poveste laughing Nu cred ca te-a legat de un scaun. Daca nu te crede inseamna ca nu este de incredere(e logic) si intr-o relatie asa ceva este foarte important, sa ai incredere in celalalt partener. Incearca sa il inveselesti si nu mai aminti acest subiect decat daca doreste el. Dar nu ii spune: "vorbim cand vrei".pur si simplu.lasi sa vina de la sine.
Byehee hee si bun venit pe TPU ca membru cu drepturi depline laughing

| Savy a răspuns:

Cum ai reusit sa alergi 4 zile continuu? Probabil ce pierzi in coerenta si imaginatie sanatoasa, castigi in forta musculaturii picioarelor.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| aleCsandra07 a răspuns:

Heii^^ paii. sa vedem. incearca sa il convingi pe obsedatu ala :]] sa ii zica la fostul tau prieten ce s-a intamplat :] poate asa o sa te creada :*. funda?

| Leiutzza a răspuns:

Nu cred ca te'o legat de scaun:ooh go onlaughing

| Dragonasu47 a răspuns:

Eu in locul tau strigam VIOOOOL straight face