| BaiatuCuPizza a întrebat:

Sunt un pic cam confuz. De ceva timp tot ies la plimbare cu o fata care sigur ii place de mine.Eu parca m-as baga intr-o relatie cu ea, dar este cam timida.De fiecare data sta mai la distanta si eu nu sunt invatat sa fac primii pasi pentru ca toate prietenele pe care le-am avut faceam cunostinta cu ele si in urmatoarele 10 minute ne lingeam. Vreau sa spun ca erau indraznete si daca vedeam asa ma faceam si eu mai indraznet, intelege-ti voi. Vreau niste sfaturi cum sa incep ca am iesit doar de 2 ori la un suc, nu este o tragedie daca incep acum sa dau semne mai clare ca o plac. Dar sunt un pic confuz imi este teama ca daca ii zic prea direct sa nu se sperie sau ceva de genu, pentru ca vreau sa fie totul cat mai calm si ok.Multumesc! Sper ca ati inteles ce am scristongue.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar tu ce vârstă ai de spui că după 10 minute vă lingeaţi? Frumoasă exprimare!
Nu toate fetele sunt la fel, acum ai dat de o fată mai cuminte şi trebuie să apreciezi acest lucru.
Trebuie să ieşi mai des cu ea şi lasă lucrurile în voia lor, nu sări că s-ar putea să o speri şi să şi o pierzi!
Pa, pa.

| Mrlove a răspuns:

Pai mai bine ii spui ce simti. si iti spun ca sunt sanse mici sa nu te accepte de obicei cele timide le trebuie un timp sa se ataseze de tine ps. fa mult contact cu mainile ei fai masaj ceva deci fai tot posibilul sa o atingi cat mai mult, dar nu pe sani laughing

| Mrlove a răspuns:

Inca ceva sa iti spun o metoda de a o saruta care functioneaza 100 % :vorbesti cu ea, dupa care ii spui shhh, vorbesti prea mult. dupa care ii zici vrei sa ma saruti. daca zice da e ok, daca zicea nu stiu zici hai sa aflam, daca zice poate va sarutati daca zice NU tu ii zici nu a fost o intrebare doar ca pareai ca vreau sa ma saruti. sper ca te-am ajutat :/

| Andreea_1440 a răspuns:

Pai daca ea e cea timida is tu nu incearca sa vezi si tu... poate ea nu a mai avut prieten sau mai stiu eu ce. vorbeste cu ea si vezi sper sa mearga

| Zenithf a răspuns:

Asa este mai fain, cand nu sunt toate lucrurile trase pe acelasi calapod.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii ca-ti place de ea si gata! happy