Las-o impace un timp ca sa invete... daca tine la tine nu va putea sta departe si pana la urma va ceda. Daca nu...inseamna ca nu te mai place deloc si trebuie sa treci mai departe. Sper sa ai noroc si sa fie prima varianta. Succes!
Pana la urma, viata ta nu se termina la ea. Fi si tu indiferent o vreme vezi daca o sa o doara chestia asta.Laso sa invete daca asta e dorinta ei, daca o iuubesti o lasi sa invete, pentru ca asta vrea. Poate se va intoarce la tine, eu asa presimt. Pt ca i-a fost greu la inceput a vrut sa fie si cu tine si sa invete. daca trece o perioada prea lunga de timp si nu se intoarce incearca sa vorbesti cu ea... Intreab-o cum sunt notele ei dupa perioada de pauza fara tine... explica-i ca multe fete pot sa si invetze si sa tina o relatie. Nu e chiar asa de greu !
Ai mare grija si Bafta ! :*
Hey pyskiss pai eu cred ca vrea sa invete las-o si u dar e cam ciudat adica cum vb ea dar sa stii ca daca te uibeste o sa vina inapoi si de ce ea nu putea sa invete adica ce faceati voi asa de mult in care ea nu mai are timp pentru a invata? anyways bafta si lasa-mi raspuns
Pai sincer nu facea nimic avea tot timpu lla dispozitie ma intalneam cu ea d e4 ori pe luna adica in fiecare vinere. cate o ora
Las-o sa invete poate asa e mai bine pentru ea si cum spune si vorba aia:"daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece" BAFTA
Buna Pyskiss. vezi si eu sunt pe a 8a si pr meu ma tot suna, ma tot "streseaza" si nici eu cand invat nu pot sa ma concentrez.prietena ta e in aceeasi situatie.eu am examenul anul acesta si pe sem asta am avut media 9.05 deci ft slab fata de anii trecuti cand nu aveam prieten.mereu vrea sa ne intalnim pe fiecare seara ma suna din 10 in 10 minute, ma cert uneori cu el.si o inteleg pe pr ta.si daca te iubeste dupa ce isi ridica nivelul revine la tine.bafta:* si sa stii ca eu inca nu mi-am facut curaj sa ii spun iubitului meu.sa facem o pauza pana dupa examen.si nu stiu cum s ii spun.:*