| 18cm a întrebat:

Trebuie sa ma ajutati neaparat, sunt cu o fata de la cealalta clasa. In banchet (in prima nopte) am dormit ca ea... totul bine. A doua zi s-a organizat festivitatea, dupa ce s-a term am mers sa joc biliard ca un prieten si langa masa era o fata ca care am fost acum 1 an si m-a intrebat daca vreau sa ii fac ziua mai buna. eu i-am zis da si m-a pus sa o sarut, am sarutat-o si apoi am mers in camera la mine.Acolo m-am sarutat ca ea, am pupat-o pe corp i-am lins sfacurile, ea mi-a pus mana la *.*. si exect atunci au inceput profesorii sa bata la usa mea sa merg la tombolalaughing. Am scos-o pe balcon si neam intors la ceilalti.La masa imi scia pe un servetel ca vrea sa ma ajute sa imi impac prietena (care nu stia de noi).

Toata noaptea m-am gandit numai la ea... crd ca ea e prima fata la care tin ca adevarat si simt ca sunt indragosti. Dar prietena mea m-a iertat dupa multe prosti si dupa ce am inselat-o.Si la ea tin dar nu la fel km tin la cealalta.

Ce sa fac nici nu stiu daca fata ca care am fost in camera ma place, nu stiu daca facea la misto dar eu chiar tin la ea si vreau sa fim impreunasad.

plz ajutati-ma:Xkiss

8 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

Vezi care din ele tine mai mult la tine si pe aia o alegi...xD

| Virkno a răspuns:

Bai stii dc o placi u pentru ca v-ati dus amandoi acolo in camera si ati facut ce ati facut.Dar u ne spui ca iti place si de una si de alta e imposibil frate trebuie sa alegi una din ele.Eu zic sa o alegi pe cea cu care ai fost si pana acum, cu cealalta ai avut doar o simpla aventura ca nici macar nu a avut un sfrasitlaughing. Multa bafta frate chiar ai nevoielaughing

| tiamdatmaxim a răspuns:

Din cate am inteles eu ai fost cu respectiva fata acum 1 an. avand in vedere ca ea te-a abordat inca mai are anumite sentimente pentru tine.ai grija ce faci, nu alerga dupa doi iepuri ca s-ar putea sa nu prinzi nici unu happy

| 18cm explică:

Pai cred ca cea c care sunt acum dar m-am km plict :d de ea

| 18cm explică:

Tiamdatmaxim plz da-mi si mie id u :dbatting eyelashes

| unknow a răspuns:

Ce nume ai raised eyebrows yaaaaaaaak!

greece12
| greece12 a răspuns:

Una e mai deschisa inspre experiente sexuale, cealalta nu prea.La varsta ta calitatile sufletesti palesc in fata celor fizice.Si,e normal sa fii mai interesat de fata cu care ai mai fost acum un an.Asa ca, ramai cu ea. Posibil sa ajungi acolo unde doresti mai repede decat ai fi putut sa-ti imaginezi...

| raluca18 a răspuns:

Vorbeste cu fata cu care ai fost in camera si intr daca vrea sa va impacati. daca da atunci asta ar trebui sa fici fiindca asta simti nu pentru ca te simti obligat iar cea dea doua fata cu siguranta pentru ca te-a iertat de multe ori te iubesti insa daca nu o iubesti.nu are rost sa o ranesti si mai mult. succes si sper sa faci alegerea corecta