BonnieBonish16 ce te mai intereseaza pe tine,de fapt pe toate femeile le intereseaza marimea .
La intrebarea ta, alege-o pe cea cu care vrei sa fi si care nu isi bate joc de tine, daca zici ca aia te-a iertat de multe ori aia de iubeste cu adevarat
Eu zic sa nu iti alegi niciuna, sa fii un baiat liber ca vad ca-ti place " sa iti fie bine "... si decat sa iti faci probleme de inselat si mai stiu eu ce, mai bine nu te mai bagi in nicio relatie pentru o vreme si poti sa umbli cu ce fata vrei tu, fara constrangeri. Daca nu iti place prea mult de actuala iubita, las-o si distreaza-te!
Pentru una din ele simti atractie sexuala, pentru cealalta simpatie. Nu cred ca e vorba de dragoste la varsta ta.
Pai pune-o la incercare vezi daca i pasa de tine vezi ceea ce vrea de la tine sau iti mai zic una intre 2 nu te ploua dar nici bine nu-ti merge! deci in concluzie alege pe cea care te iubeste si pe care o iubesti si tu...succes and peace
Afla care tine mai mult la tine. din cate am citit, fata din camera poate sa-ti ofere mai multe. dar ce vrei sa fi, peşte sau iubit?. si inca ceva. numele tau. la ce se refera? da`mi funda