| flo97 a întrebat:

Trec direct la subiect. imi place o fata care e mai mare cu un an ca mine.Suntem prieteni buni, iesim impreuna cand putem, vb pe tel, pe mass cam in fiecare zi... i-am zis ca imi place de ea si ca vreau sa fiu cu ea dar a zis ca suntem prieteni buni si daca o sa fim impreuna cand o sa ne despartim no sa ne mai intelegem asa bine straight face deci ce sa fac repet imi place mult de ea love struck!

Răspuns Câştigător
| DeliaMarius a răspuns:

Din cate am inteles, prietenia dintre voi conteaza mult pentru ea. Probabil a fost dezamagita in trecut si nu isi doreste sa i se intample din nou. Dar tu crezi ca si ea tine la tine? Daca da, atunci comunica cu ea, spune-i ca iti doresti foarte mult sa fiti impreuna. Ofera-i incredere si pe urma stie ea ce are de facut.

3 răspunsuri:
| IDamon a răspuns:

Da. Chestia este ca a trecut foarte mult si in loc sa ajungeti sa fiti impreuna ati continuat sa fiti prieteni si de aceea ea nu vrea sa fiti impreuna. Ea te vede ca un prieten nu ca un iubit.
Te-as pune sa o saruti dar nu te cunosc nici pe tine nici pe ea si s-ar putea sa iasa mai rau. Un sarut cu care sa o iei prin surprindere.

| andra_5121 a răspuns:

Atat cat ti a zis ca ea nu vrea deoarece dupa ce v ati desparti nu va veti mai intelege e asa de fatada...pur si simplu nu vrea sa fie cu tine, si sa nu ti spuna in fata "NU", a preferat sa te minta frumos

| nicole332 a răspuns:

Pai in acest caz trebuie sa ti cont neaparat de parerea ei caci vb aia"dragoste cu sila nu se poate"incearca sa o intelegi ca tine in alt fel la tine si ca nu ar vrea sa te piarda ca prieten ar trebui sa nu o sufoci cu intrebari de genul"sti cat de mult te iubesc vrei sa fi cu mine? etc"