Nu trebuia sa ii o intrebi de ce nu isi ia pe ea o geaca, fraierule! Avea nevoie de imbratisarea ta calda. Noi fetele, cand vine vorba de asta, lucrul asta marunt de a ne lua un baiat in brate, ne topeste si ne indragostim pe loc. Data viitoare da-ti seama cand ii e frig, si ia-o in brate pur si simplu. Vorbeste cat mai mult cu ea, alint-o si tu, si invit-o in oras, ca nu cred ca va refuza, dar ai grija sa nu intreci limitele la acea intalnire. Scoate-o la o cafeluta, si condu-o acasa seara, ia-o subtil de mana, si sarut-o pe obraz, si vei vedea ca dupa veti iesi si mai mult afara, si veti fi si impreuna daca fata chiar te place. Spune-i ca o placi dupa ceva intalniri. Bafta!
Multumesc mult de raspuns Florenta chiar mi-a fost de ajutor thx
Clar, te place! Eu cand eram mai micuta, timida si rusinoasa uite cum procedam ca sa nu fiu ranita: imi faceam un alt cont de facebook/mess si intram in vorba cu persoana respectiva, ii castigam increderea si vedeam ce da din ea, asa poti afla multe lucruri de la o persoana, crede-ma. Spor!
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare acumincearca sa stai cat mai mult cu ea si timiditatea o sa treaca si daca nu vrei sa ii spui direct ca o placi, atunci incearca sa ii dai de inteles, exact cum face ea sper ca te-am ajutat, succes!