anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU.
Va rog ajutați-mă.
Am cunoscut o fata pe net mi-a placut mult de tot cum arata și am vorbit pe messengr mult timp am ieșit cu ea ne-am simțit bine unul cu celalalt,. Într-o seara de joi i-am promis ca o sa primească ceva pe data de 8 martie ceva care se ii place foarte mult și i-am zis ca a-și face ori ce pentru ea ca sa o facă fericită, de atunci pana acum am încercat sa o scot în orasi nu a vrut sa iasă îi trimit un mesaj pe messengr nu îl citește ca apare ca delivery sau îl citește și nu zice nimic.
O iubesc mult de tot și nu știu ce sa mai fac.
Poate sa ma testeze sa vadă dacă ma țin de promisiune? sau ma testează sa vadă dacă o merit cu adevărat?
În ultimele 2 zile sa comportat cam distant cu mine.
Va rog ajutați-mă ce sa fac? ce sa ii zic? Ce sa o întreb?
În
Sincer ea a fost prima fata care a acceptat sa iasa cu mine pana acum eu am 26 de ani am mai iesit cu fete da m-au refuzat tot refuzat pana intr-o zi cand am cunoscut-o pe aceasta fata eu am fost legat de vrajitori ca sa nu am soara cand s-au dezlegat in urmatoarea zi am cunoscut-o pe ea.
Țin sa precizez ca am ești cu ea de 4 ori.

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ai speriat-o pe biata fata. I-ai facut o promisiune, si daca au mai fost baieti care i-au mai facut promisiuni si nu s-au tinut de ele, probabil ca i-a picat tare prost. Si daca ai mai pus si sentiment acolo, ea nefiind inca pregatita pentru asa ceva, e posibil sa fie is mai grav. Cred ca ai grabit lucrurile, trebuia sa ii dai ce aveai de dat pe 8 martie, si atit.
Dar cel mai bine ar fi sa o intrebi pe ea de ce e mai distanta, comunicarea rezolva 90 % din problemele oricarui cuplu, fie el stabilit, fie in devenire.

| Donsavas a răspuns:

Ori ai dezamagit-o,ori are alte interese cu altcineva! vezi-ti de viata,nu pune monopol pe ce nu e al tau! O femeie nu e a ta! Cu atat mai mult una care nu te doreste! Cat despre iubire...e discutabil. ai mai iubit vreodata? Iubirea de genul asta nu exista! nu poti iubi pe cineva doar pentru ca e frumos/frumoasa si te-ai inteles cu el/ea pe Facebook. Trebuie sa aveti amintiri impreuna, legaturi stranse, un drum al vostru, construit de voi amandoi! treci peste! asta nu e dragoste, e doar placere, nu dragoste! ti se pare tie. Ceea ce simti tu pentru ea nu e real. Dragostea e reala si e reciproca!

| Ara997 a răspuns:

Ceva la tine a suparat-o. sau te-a sapat vreun confrate cu vreo barfa ceva. daca stii ca te-ai purtat ok cu ea, scrie-i frumusel un mail prin care o rogi sa iti spuna motivele racelii ei. faci ca un fel de cerere, la toata urma i-ai acordat timpul si atentia ta deci ai dreptul sa stii care este motivatia ei. bafta

| Ara997 a răspuns:

P.s. daca nici asa nu raspunde ori epprost crescuta ori a iesit cu tine din vreun interes, ori face fite ca sa-i iei cine stie ce rolls-royce de 8 martie... si in absolut oricare din aceste situatii te sfatuiesc sa iti indrepti atentia spre altcineva care merita...

| MentalHolocaust a răspuns:

Nu trebuie sa fi insistent ai rabdare cu ea si in plus nu ar fi mai usor daca i-ai adresa ei intrebarile astea in loc sa astepti raspunsul unor straini, nu de alta dar iti complici existenta aiurea