Hmm pai daca o data a fost geloasa sau a fost putin deranjata de comportamentul tau fata de alta fata, inseamna ca asta e cheia.mai incearca s-o faci sa creada ca iti place alta fata. Noi oamenii de multe ori atunci cand suntem pe punctul de a pierde ceva atunci ne dam seama cat de important e cineva sau ceva pentru noi. Asa ca daca te place in momentul cand v-a vedea ca iti indrepti atentia catre alta fata v-a reactiona intr-un fel (asta doar daca te place, daca nu...)
Si mai e ceva.eu zic ca nu a vrut sa stea cu tine in banca atunci cand zici tu, pentru ca stie ca o placi si n-a vrut sa crezi tu ca te place si ea.
Din ce spui tu esti prea evident cand ii arati ca o placi, adica ea e sigura de lucru asta si d-aia te respinge.
Nu mai fi atat de mult dupa ea, fa-o sa creada ca n-o mai placi asa mult, ca ti-ai pierdut intr-un fel interesul pentru ea. functioneaza garantat
Mi s-a intamplat si mie atunci cand eram in liceu: un baiat ma placea si imi arata tot timpul asta, doar ca eu ma faceam ca nu vad.pana cand n-a mai fost atat de evident si atunci am inceput sa ma intreb de ce? chiar am inceput sa-l si plac
asa ca. FUNCTIONEAZA
anonim_4396 întreabă:
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: