Relatiile la distanta sunt foarte greu de mentinut!
si nu nu cred ca mai sunt sanse
-> "raspunso a fost ca eu nu sunt genu de baiat care ei ii place" foarte simplu - nu vrea!
Prietene, prima data nu stia cum esti in realitate... viata de pe messenger/chat/hi5 etc nu e ca viata reala. a vrut sa incerce, si-a daat seama ca nu esti genu ei. eu zic ca nu ai mari sanse cu ea, din moment ce ea considera ca nu va potriviti. nu dispera, cred ca esti inca in liceu, ai destul timp sa cunosti 'n' fete. nu e ea e alta, remember
Cred ca la inceput nu te cunostea si nu avea cum sa spuna ca nu esti genul ei. Dar acum ca ati dansat si poate te-a cunoscut mai bine, si-a dat seama de acest lucru. Daca ea a zis asta, nu cred sa mai ai vreo sansa. Imi pare rau! Dar cred ca ar fi bine sa iti gasesti alta fata. Unele vor, altele nu vor. O sa te obisnuiesti cu ideea.
Daca ti-a spus ca nu esti genul ei de baiat adica ma refer daca ti-a zis asta in fata inseamna ca nu prea mai ai sanse dar daca iti place asa mult de ea puteti vorbi in continuare si sa ii arati ca o placi asa de mult, sa va mai intaliniti, mai incearca daca nici atunci nu merge inseamna ca totul nu rost dar puteti ramane in continuare prieteni. poate ca este priam data de acord pentru ca te palce doar ca prieten si atat.BAFTA